Τα ζώδια του Ιουλίου

Τα ζώδια του Ιουλίου

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Ο Ιούλιος ευνοεί τις διαδρομές, τις δημόσιες σχέσεις, αλλά και κάθε είδους διαπραγμάτευση, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά. Ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις / συνεργασίες προβλέπονται κυρίως για εσάς του γ’ δεκαημέρου. Οικογενειακές υποθέσεις ή ζητήματα σπιτιού / ακίνητης περιουσίας απασχολούν περισσότερο κατά το β’ μισό του μήνα. Η κινητικότητα στον έρωτα αρχίζει και γίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα, πολύ περισσότερο με τη νέα σελήνη στις 26/7 και για τις 28 ημέρες που θ’ ακολουθήσουν…

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Ιούλιος φέρνει σε αρκετούς Ταύρους περισσότερο χρήμα και δείχνει επιβοηθητικός ως προς την τακτοποίηση επαγγελματικών και νομικών ζητημάτων. Η πανσέληνος (12/7) προωθεί την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης μ’ ευνοϊκό τρόπο, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 10/5. Διαδρομές, εκδρομές, επαφές, αλλά και δημόσιες σχέσεις αποδίδουν περισσότερο κατά το β’ μισό του μήνα. Η αγορά ενός μεταφορικού μέσου δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα σε κάποιους/ ες. Αλλαγές στην οικογένεια / στο σπίτι / στα προσωπικά προωθούνται με τη νέα σελήνη στις 26/7 και για τις 28 ημέρες που θ’ ακολουθήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Ο Ιούλιος δίνει χαρές σε πολλούς/ ές, κυρίως αν γεννηθήκατε στο β’ και στο γ΄δεκαήμερο. Τόσο ο έρωτας, όσο και η επιχειρηματικότητα ή τα παιδιά δημιουργούν προϋποθέσεις ευχάριστων στιγμών. Από τις 19/7 και εξής μπορείτε να υπολογίζετε σε καλύτερες ημέρες όσον αφορά στα εισοδήματά σας. Η νέα σελήνη στο τέλος του μήνα (26/7) επαυξάνει τις πιθανότητες για μια εκδρομή ή για την προώθηση μιας συζήτησης / πρότασης / συμφωνίας, κάτι που θα φανεί περισσότερο κατά τον επόμενο μήνα!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Ο Ιούλιος επιφυλάσσει ευκαιρίε�� και καινούργιες επεκτάσεις σε αρκετούς Καρκίνους που γεννηθήκατε μετά τις 17/7. Κάποιοι/ ες θα κληθείτε να διαχειριστείτε με μαεστρία αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι / την επαγγελματική έδρα / την οικογένεια / τις σταθερές προσωπικές σχέσεις. Η πανσέληνος στις 12/7 οδηγεί σε θετική ολοκλήρωση ή σε εποικοδομητικό ξεκαθάρισμα μια προσωπική σχέση / επαγγελματική συνεργασία για εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 12/7. Από τις 13/7 γίνεστε πιο επικοιινωνιακοί/ ές. Η Αφροδίτη επαυξάνει τη γοητεία, αλλά και την τύχη σε κάθε τομέα από τις 18/7 και εξής. Ο μήνας γίνεται επικίνδυνα ερωτικός κι εσείς κατακτάτε στόχους πάσης φύσεως με ιδιαίτερη ορμή μετά τις 25/7…

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο Ιούλιος θ’ αποδειχθεί ενδιαφέρων και σημαντικός για πολλούς εξ’ υμών. Έως τις 18/7 έχετε κάθε λόγο να ποντάρετε στην εύνοια που προέρχεται από την επαφή σας με συλλογικούς χώρους, εταιρίες, αλλά και γνωριμίες. Τόσο η συναισθηματική, όσο και η επαγγελματική σας ζωή προωθούνται επαρκώς. Από τις 16/7 θεωρήστε πως κάτι όντως αλλάζει για το ζώδιό σας, καθώς ο Δίας πλέον διελαύνει στο Λέοντα κι εσείς ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε τη ζωή! Συνυπολογίζοντας τις λοιπές διελεύσεις, μπορείτε προς το παρόν να αναμένετε μεταβολές στο τοπίο όσον αφορά στην πολύ προσωπική σας ζωή, στην οικογένεια, αλλά και στο σπίτι, πιο πολύ εφόσον γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Ο Ιούλιος επιφυλάσσει εξελίξεις για τους περισσότερους Παρθένους σε μια σειρά ζητημάτων. Η πανσέληνος (12/7) φέρνει την κορύφωση στον έρωτα ή την ολοκλήρωση σ’ ένα δημιουργικό εγχείρημα για εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 13/9. Επαγγελματικές και οικονομικές αλλαγές / διευθετήσεις περιλαμβάνει το μενού έως τις 18/7. Η συνέχεια δίνει απλόχερα νέες ευκαιρίες και προώθηση των στόχων σας εν μέσω συλλογικών χώρων, γνωριμιών και δημοσίων σχέσεων. Από τις 16/7 θεωρήστε πως έχετε έναν κρυφό σύμμαχο / υποστηρικτή παντού και πάντα: το Δία που θα σας προστατεύει διακριτικά.

 

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ο Ιούλιος θ’ αποδειχθεί ιδιαιτέρως ελπιδοφόρος για το δικό σας ζώδιο! Έως τις 18/7 θεωρήστε πως μπορείτε να ταξιδέψετε, αλλά και να προωθήσετε επιτυχώς οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το Εξωτερικό, τις εκδόσεις, τα ΜΜΕ, τις σπουδές, τις νομικές υποθέσεις, τους διαγωνισμούς και τις συμφωνίες για εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα. Καριέρα / οικογένεια / κοινωνική εικόνα αλλάζουν για πολλούς από εσάς κατά το β’ μισό του μήνα. Το θέμα είναι πως από τις 16/7 μετράτε κοντά σας έναν ισχυρό σύμμαχο: το Δία από το ζωδιακό χώρο του Λέοντα. Νέες ευκαιρίες ξεπροβάλλουν στον ορίζοντα, πλέον, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που πρέπει ν’ αξιοποιήσετε δεόντως. Οικονομικά / κληρονομικά ζητήματα είτε θέματα που σχετίζονται με το κοινό ταμείο (στο γάμο / στο συνεταιρισμό) προωθούνται κατά τις πρώτες δεκαοκτώ ημέρες. Έρωτας και  πάθος, αλλά και διλήμματα μπροστά σε πραγματικά ή πλασματικά αδιέξοδα είναι στο πρόγραμμα. Ταξίδια, συμβόλαια, επέκταση δραστηριοτήτων και προώθηση φιλοδοξιών είναι μόνο κάποιες από τις έννοιες που συνδέονται με το πλανητικό σκηνικό, όπως θα προχωρά ο μήνας. Μια μετακίνηση / συμφωνία φαίνεται αποδοτική κοντά στην πανσέληνο (12/7), κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 13/11. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα δείχνουν αλλαγές στο τοπίο των προσωπικών ή των επαγγελματικών για αρκετούς εξ’ υμών.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο Ιούλιος αποτελεί έναν ιδιαίτερο μήνα για το δικό σας ζώδιο. Έως τις 18/7 έχετε κάθε λόγο να υπολογίζετε σε θετικές εξελίξεις όσον αφορά στις προσωπικές σχέσεις/ επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς η Αφροδίτη θα φωτίζει τους αντίστοιχους τομείς. Εξελίξεις στα οικονομικά / κληρονομικά ή στο κοινό ταμείο (στο γάμο / στο συνεταιρισμό) είναι στο πρόγραμμα κατά το β’ μισό του μήνα. Το πάθος σας αφορά ιδιαιτέρως από τις 19/7 και εξής, ενώ οι αδιέξοδοι έρωτες γίνονται… το φόρτε σας. Με το Δία στο Λέοντα (από τις 16/7) υπολογίστε σε περισσότερα ταξίδια, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο Ιούλιος πρέπει να αξιοποιηθεί δεόντως από τους περισσότερους Αιγόκερους. Σταθερές συναισθηματικές σχέσεις, αλλά κι επαγγελματικές συνεργασίες προωθούνται κυρίως κατά το β’ μισό του μήνα, ενώ έως τις 18/7 μπορείτε να φροντίσετε για τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, αλλά και της καθημερινότητάς σας, ώστε να κάνετε τη ζωή σας συνολικά ποιοτικότερη. Ένα εποικοδομητικό ξεκαθάρισμα είναι πιθανό κοντά στην πανσέληνο της 12/7.  Καινούργιοι στόχοι μπαίνουν στο πλάνο, ενώ τα αποθέματα τόσο της ύλης, όσο και της ψυχής ανανεώνονται από το τέλος του μήνα…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ο Ιούλιος προχωρά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους περισσότερους Υδροχόους, κυρίως έως τις 18/7. Οι χαρές, αλλά και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές όσον αφορά στον έρωτα, στην τέχνη σας, στην επιχειρηματικότητα, αλλά και στο θέμα παιδί. Το β’ μισό του μήνα χαρακτηρίζεται ολίγον πιο «πεζό», καθώς σας αναγκάζει να εστιάσετε σε εκκρεμότητες ρουτίνας και να θέσετε έναν πιο εποικοδομητικό προγραμματισμό στην καθημερινότητα φροντίζοντας παράλληλα τις ανάγκες του οργανισμού σας ή των οικείων προσώπων. Θυμηθείτε, βεβαίως, πως ήδη από τις 16/7 ο Δίας διελαύνει απέναντί σας. Αυτό σημαίνει πως μια νέα εποχή αναζωογόνησης στον τομέα των σταθερών σχέσεων / συνεργασιών ξεκινά ευθύς αμέσως!

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Ο Ιούλιος εξελίσσεται δίνοντας πολλές υποσχέσεις σε μεγάλη μερίδα των Ιχθύων. Έως τις 18/7 οι εξελίξεις αφορούν κυρίως στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού / επαγγελματικής έδρας ή της σταθερής προσωπικής σας σχέσης. Η πανσέληνος (12/7) φέρνει την ολοκλήρωση σ’ ένα στόχο που έχετε θέσει, κυρίως εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 10/3. Το β΄μισό του μήνα επιφυλάσσει έρωτα, δημιουργία, χαρά και τύχη, ενώ πολλοί/ ές θα λάβετε ευχαρίστηση από τα παιδιά σας. Από τις 16/7, ο Δίας διελαύνει στο Λέοντα. Η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πιο εποικοδομητική, η δουλειά πιο σύμφωνη με τις επιθυμίες σας, ενώ δεν αποκλείονται και ευκαιρίες στο Εξωτερικό. Σε κάθε περίπτωση, η ζωή σας αλλάζει επί τα βελτίω κι εσείς δεν έχετε παρά να το χαρείτε!

 

Από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή (antaresmdd.blogspot.gr)

Συμβουλευτική ισορροπίας, αυτογνωσίας & διαχείρισης

Αστρολογική ανάλυση & διαχείριση πλανητικών δεδομένων

– Υπηρεσία προσωπικής συνεδρίας με ρύθμιση συνάντησης (ή τηλεφωνικής συνάντησης) στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό: Σταθερή τηλ. γραμμή: (+30)  213 0377165

 

Δείτε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα ζώδια του Ιουλίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ