Tα ζώδια της εβδομάδας

Από τη Μαρί-Ντενίζ ΔιαμαντήΣύμβουλο αστρολογικής / αριθμολογικής ανάλυσης

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η εβδομάδα αυτή πιθανώς θα απασχολήσει αρκετούς από εσάς με κάποια οικονομικά θέματα (χρέη, δάνεια, αποζημιώσεις, κληρονομικά, έσοδα συντροφικού προσώπου κλπ). Οι συμπτώσεις και οι επαφές βοηθούν στις επιδιώξεις εσάς που είστε γεννημένοι στις 9-11/4. Παραμένετε έντονα επικοινωνιακοί και άμεσοι στις κινήσεις σας.   Συγκρατηθείτε στους εκνευρισμούς και αντέξτε μπροστά στις «απώλειες» (συναισθηματικές τε και οικονομικές), Κριοί της 22/3!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5):  Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο απέναντι από εσάς ζώδιο & πιθανώς θα προβληματίσει έντονα τους γεννημένους 4-7/5 στο πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών φέρνοντας ξεκαθαρίσματα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε με στωικότητα. Δυναμισμός, ερωτισμός και υγιής διεκδίκηση χαρακτηρίζουν τους Ταύρους της 25-26/4. Εσείς ποντάρετε και κερδίζετε με μεγαλύτερη ευστοχία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Έμμεση πιθανώς θα αποδειχθεί η επιρροή της πανσελήνου  στο δικό σας ζώδιο. Ρευστότητα και αλλαγές παρατηρούνται στο χώρο της εργασίας ή ένα θέμα υγείας απασχολεί και ζητά επαγρύπνηση. Διαχειριστείτε τη νευρικότητα,  αν γεννηθήκατε στις 25-28/5. Οι φίλοι και οι συλλογικοί χώροι αποτελούν «κλειδιά» σε κάθε προσπάθεια, ενώ η τύχη «χαμογελά» περισσότερο τώρα σε εσάς της 11-14/6.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Ένα φεγγάρι στο Σκορπιό οπωσδήποτε εντείνει την προσοχή σε θέματα που άπτονται του έρωτα, των παιδιών , της επιχείρησης ή της τέχνης. Για εσάς που γεννηθήκατε στις 22-23/6, οι καταστάσεις πιθανώς θα ενοχλήσουν / κουράσουν / πιέσουν περισσότερο, ενώ οι Καρκίνοι της 6-9/7 μάλλον αποζημιώνεστε από τις εξελίξεις. Η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο (9/5) συμβολίζει έτι περεταίρω τη βοήθεια που έρχεται από τη σύμπτωση / τα φιλικά πρόσωπα.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος του Μαΐου πιθανότατα θα φορτίσει / θα κουράσει / θα απαιτήσει ιδιαίτερη μέριμνα σχετικά με υποθέσεις που άπτονται του σπιτιού / της οικογένειας / των πολύ προσωπικών σχέσεων. Πιο πολύ θα πρέπει να προσέξετε αν γεννηθήκατε στις 6-10/8. Η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης, ωστόσο, είναι γεγονός πως υπόσχεται τα φόντα κατάκτησης στόχων πρακτικών, επαγγελματικών  τε και συναισθηματικών για εσάς της 12-15/8.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Η εβδομάδα πιθανώς δίνει την ευκαιρία σε κάποιους από εσάς της 7-11/9 να προβείτε σε μια μετακίνηση / εκδρομή ή να δεχθείτε μια αξιόλογη πρόταση. Παρθένοι που γεννηθήκατε στο τέλος του Αυγούστου κινηθείτε δυναμικά, αλλά όχι επιθετικά. Η θέση του Δία υποστηρίζει τα συμφέροντα πάσης φύσεως για εσάς της 13-15/9, ενώ και η διέλευση του Ερμή στον Ταύρο από τις 9/5 φέρνει αξιόλογες εξελίξεις εν μέσω διαπραγματεύσεων, ταξιδιών και διεκδικήσεων.  

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η πανσέληνος στο Σκορπιό στοχεύει στο εισόδημά σας. Για εσάς που γεννηθήκατε στην αρχή του ζωδίου είναι πιθανό τώρα να κλείνει ένας κύκλος και να δυσκολεύεστε σχετικώς. Μη θορυβείστε,  γιατί νέες ευκαιρίες ανατέλλουν από το τέλος Μαΐου και στο εξής. Πολύ αισιόδοξες διαφαίνονται οι καταστάσεις για τους Ζυγούς που γεννηθήκατε στις 14-17/10. Διαπραγματευτείτε και ανοιχτείτε σε καινούργια μονοπάτια σε πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Πρωταγωνιστείτε μέσα σε αυτή την εβδομάδα, αφού η πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και επηρεάζει σαφώς περισσότερο εσάς της 7-11/11. Σχέσεις και συνεργασίες τίθενται επί τάπητος, ενώ πολλοί θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά και την υγεία σας.  Ο Δίας δίνει ευκαιρίες ή προστατεύει στο «διάβα» του τους Σκορπιούς της 13-15/11. Έμπνευση και ερωτισμός, αλλά και αξιόλογες «συμπτώσεις» αφορούν εσάς που γεννηθήκατε κατά τις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Άγχος και παρασκήνιο επηρεάζουν κάποιους από εσάς μέσα σε τούτη την εβδομάδα. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί και σε θέματα υγείας / εργασίας. Είναι, ωστόσο, σαφές, πως οι Τοξότες του β΄δεκαημέρου, αλλά και εσείς της 13-15/12, μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με εύνοια σε κάθε υπόθεση που άπτεται δημιουργικών, συναισθηματικών σχέσεων και επαγγελματικών συνεργασιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ένας στόχος ή μια φιλία μπορεί να προβληματίσουν κάποιους από εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 5-9/1. Ωστόσο, η εξέλιξη δείχνει πως καταφέρνετε να βγείτε νικητές στις προσπάθειές σας. Αιγόκεροι της 23/12 πιθανότατα φορτίζεστε περισσότερο και συναντάτε έντονες δυσκολίες, οι οποίες σας «στοιχίζουν».  Ταξίδια, διαπραγματεύσεις και διεκδικήσεις διαφαίνονται επωφελή για εσάς της 27-29/12, την ίδια στιγμή όπου ο έρωτας, η τύχη, η τέχνη, το παιδί και η επιχειρηματικότητα επιφυλάσσουν χαρές σ’ εσάς της 11-13/1.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Θέματα καριέρας / οικογένειας, αλλά και υγείας θα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο μέριμνας αν γεννηθήκατε στις 3-7/2, καθώς το φεγγάρι του Μαΐου στοχεύει ακριβώς σ΄αυτά τα επίπεδα και «απειλεί».  Υδροχόοι της 10-12/2, έχετε κάθε λόγο να κυνηγάτε το κέρδος – ηθικό, συναισθηματικό, υλικό-καθώς η θέση της Αφροδίτης αβαντάρει και προωθεί την πραγμάτωση των επιθυμιών σας! Δραστηριοποιηθείτε και αξιοποιήστε επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Το φεγγάρι του Σκορπιού πιθανώς σημαίνει «ταξίδια» κυριολεκτικά ή μεταφορικά για εσάς που γεννηθήκατε στις 4-8/3. Είναι γεγονός πως η διαπραγμάτευση, η ανώτερη εκπαίδευση, η προσπάθεια κατάκτησης επαγγελματικών στόχων, καθώς και κάθε νομική υπόθεση θα μπορούσαν να έχουν θετική κατάληξη, ανάλογη των προσδοκιών σας. Σχέσεις και συνεργασίες τίθενται επί τάπητος και ξεκαθαρίζουν οριστικά, αν γεννηθήκατε γύρω στις 24-26/2, ενώ η θέση του Ερμή από τις 9/5 μπορεί να φανεί εξόχως επιβοηθητική εν μέσω επαφών, συζητήσεων και προτάσεων που θα προκύψουν.Επικοινωνία: [email protected]

τηλ. για προσωπικές συνεδρίες  / αναλύσεις: 213 03 77165

(δυνατότητα συνεργασίας με όλη την Ελλάδα)

FACEBOOK: Astra Guide

TWITTER: AstraGuide

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ