Τα πιο… εκκεντρικά clubs

Τα πιο… εκκεντρικά clubs

Όταν αναφερόμαστε στη νυχτερινή διασκέδαση δεν υπάρχουν συμβιβασμοί και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν. Καθώς τα εντυπωσιακά φώτα και οι έντονοι ρυθμοί δεν αρκούν, ο ανταγωνισμός των clubs αυξάνεται, προκειμένου να δελεάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.

Η αρχιτεκτονική, η μουσική και η λογική τους ξεπερνούν τα όρια του παραδοσιακού και του συνηθισμένου, ξεδιπλώνοντας έναν άλλο κόσμο και δημιουργώντας προσδοκίες για μια περιπέτεια ανάμεσα στην πρωτοτυπία και τον αισθησιασμό.

Guacara Taina – Άγιος Δομίνικος

Σε 20 μέτρα βάθος συναντάμε ένα από τα πιο διάσημα club παγκοσμίως. Το club Guacara Taina, στον Άγιο Δομίνικο αποτελεί ένα σπήλαιο το οποίο «μετρά χιλιάδες χρόνια». Στο εσωτερικό του μπορεί κανείς να θαυμάσει εκατομμύρια σταλακτίτες οι οποίοι κρέμονται από το πάνω μέρος του σπηλαίου, αλλά και ποικιλόμορφες ρωγμές που λειτουργούν σαν διακόσμηση στους τοίχους, σε συνδυασμό με έναν θεαματικό φωτισμό.

Kubik’s club – Γερμανία

Τo german design studio modulorbeat δημιούργησε μια λαμπερή και πρωτότυπη εγκατάσταση η οποία λειτουργεί ως nightclub. Η εγκατάσταση, που χαρακτηρίζεται από κυβισμό, αποτελείται από τεράστιες δεξαμενές από πλαστικό, γεμισμένες με νερό, μέσα στις οποίες έχουν τοποθετηθεί φώτα, λειτουργώντας έτσι ως γιγάντια φανάρια, ικανά να παράγουν έντονο χρώμα σε οποιαδήποτε απόχρωση, φέγγοντας στο σκοτάδι. Έτσι οποιοσδήποτε το προτιμήσει για να πιει το ποτό του, θα μπορεί να απολαμβάνει παράλληλα, τον αέρα και τον ουρανό του Βερολίνου.

The Qua – Texas

Έχετε θελήσει ποτέ να περπατήσετε πάνω στο νερό όπως το έκανε ο Ιησούς; Ίσως το καταφέρετε στο club Qua, στο Tέξας, όμως με μία μπύρα στο χέρι, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να χορέψετε πάνω σε μία λίμνη γεμάτη με καρχαρίες. Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε να φιλήσετε την κοπέλα σας με έναν καρχαρία στα πόδια σας;

Μiniscule of Sound – Λονδίνο

Το Miniscule of Sound κατέχει τον τίτλο του πιο μικρού club στον κόσμο σύμφωνα με το βιβλίο Guinness. Στο εσωτερικό του χωρούν μόνο 14 άτομα συμπεριλαμβανομένου και τον DJ. Άνοιξε το 1998 και έχει ταξιδέψει από την Κίνα μέχρι την Αυστραλία.

Pawn Shop Lounge – Miami

Αν και το όνομά του δεν το βοηθάει τόσο, αυτό το μέρος φιλοξενεί μερικούς από τους πιο διάσημους DJ του κόσμου, αλλά και τις ομορφότερες γυναίκες του Miami. Αυτό που το κάνει να ανήκει σε μια τέτοια κατηγορία, είναι ότι το chill room που είναι ένα σχολικό λεωφορείο του ‘60, μας οδηγεί σε ένα αυθεντικό τζετ 727 με το στιλ του ’70 για τις VIP θέσεις. Ο γενικότερος χώρος είναι διακοσμημένος με το στιλ των σπιτιών του ’50, ενώ ο DJ παίζει μουσική σε μια καμπίνα γερανού.

La Batofar – Paris

Το Batofar αποτελεί τη γαλλική έκδοση ενός party-boat και αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για καλοκαιρινό ξεφάντωμα. Η βάρκα αυτή είναι τοποθετημένη στις όχθες του Σηκουάνα και στα πάρτι της συμμετέχουν οι πιο γνωστοί DJs της Γαλλίας. Φανταστείτε λοιπόν να απολαμβάνετε το ποτό σας, ενώ έχετε στα πόδια σας τα νερά του ποταμού.

Club 4 Climate – Λονδίνο

Στηρίζοντας τη φιλοσοφία του στην οικολογία, το club 4 Climate, είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Το 60% της ενέργειας που χρησιμοποιεί, παράγεται από την πίστα χορού, η οποία είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγεται ηλεκτρική ενέργεια όταν ο κόσμος αρχίζει να χορεύει. Όσο πιο πολύ χορεύουν οι θαμώνες, τόσο περισσότερη ενέργεια παράγεται. Ακόμη, όσοι πάνε στο club με φιλικό προς το περιβάλλον μεταφορικό μέσο, δεν πληρώνουν είσοδο.

ΠΗΓΗ: clickatlife.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ