Στη φυλακή παντρεμένος καθηγητής που τα είχε με μαθήτριά του – ΦΩΤΟ

Σε διετή φυλάκιση καταδικάστηκε παντρεμένος καθηγητής που είχε ερωτική σχέση με μαθήτριά του σε σχολείο της Αυστραλίας. Ο 39χρονος Ντάνιελ Ζαμπάτι δήλωσε ένοχος για ανάρμοστη σχέση με παιδί που ήταν υπό την επιτήρησή του ενώ εργαζόταν στο Χριστιανικό Κολέγιο Γκιλόνγκ, που είναι ιδιωτικό σχολείο, το 2016. Ο πρώην καθηγητής μουσικής, τότε 35 ετών, φίλησε αιφνιδιαστικά τη 17χρονη μαθήτρια, ένα φιλί που οδήγησε σε μία σχέση η οποία διήρκεσε αρκετούς μήνες. Μάλιστα, πήρε την έφηβη μαζί του σε μια ρομαντική απόδραση σε ξενοδοχείο, όπου το ζευγάρι δείπνησε, κοιμήθηκε, μοιράστηκε το ντους, ενώ ο 39χρονος είχε πει στη σύζυγό του ότι θα είναι σε ταξίδι για σκι με τους φίλους του. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε διετή φυλάκιση και του απαγόρευσε τη διδασκαλία ενώ επιπλέον θα καταχωρισθεί ισοβίως στο μητρώο των δραστών για σεξουαλική εγκλήματα.

Ο δικαστής κατέκρινε τον Ζαμπάτι για την αηδιαστική του συμπεριφορά λέγοντας ότι καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της μαθήτριας. σύμφωνα με τη Herland Sun. “Ήταν 17 ετών και μαθήτριά σου. Αυτή δεν ήταν σχέση. Δεν υπάρχει ισότιμη σχέση εδώ. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρέπει να σε στείλω στη φυλακή” είπε ο δικαστής που παρά την έκκληση των συνηγόρων υπεράσπισης, τον καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών και τριών μηνών, και έθεσε περίοδο που θα μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης τους 14 μήνες.

Την ανάρμοστη σχέση υποψιάστηκε η σύζυγος του καθηγητή, συνάδελφος στο Κολέγιο, η οποία ενημέρωσε τον διευθυντή που απέλυσε τον καθηγητή και ανακάλεσε την εγγραφή του.Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο ότι ο Ζαμπάτι τηλεφωνούσε και έστελνε μηνύματα συνεχώψς στην κοπέλα ενώ συχνά την άγγιζε και τη φιλούσε μέσα στις σχολικές εγκαταστάσεις. Ο καθηγητής διοργάνωσε ταξίδι σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Μελβούρνη.Ο Ζαμπάτι ήξερε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν η ενδεδειγμένη και της ζήτησε να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους ενώ όταν η γυναίκα του άρχισε τις ερωτήσεις, ζήτησε από τη 17χρονη να σβήσει όλα τα μηνύματά του. Το θύμα έκανε αναφορά στην αστυνομία το 2019 προκαλώντας τις ποινικές κατηγορίες.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.