Σκάνδαλο με τη Μαράια Κάρεϊ – Απατούσε τον εκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της με τον χορευτή της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έρχονται καυτές αποκαλύψεις για την απιστία της Μαράια Κάρεϊ εις βάρος του Αυστραλού εκατομμυριούχου αρραβωνιαστικού της Τζέιμς Πάκερ, με τον χορευτή της. Η popstar αντάλλασσε καυτά μηνύματα με τον Μπράιαν Τανάκα, έστελνε σέξι πόζες της, τον φιλοξενούσε στα κρυφά τις νύχτες, ενώ μαζί έφτιαχναν “σχέδιο εξόδου” ώστε να μην τους δουν να φεύγουν μαζί.

Όλα αυτά ενώ η Κάρεϊ ήταν αρραβωνιασμένη με τον Πάκερ και τον ανάγκαζε -κατά έναν τρόπο- να της πληρώνει όλες τις επιθυμίες και ανάγκες. Σε βίντεο που τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2016 στην Κοπεγχάγη όπου βρισκόταν η Κάρεϊ για συναυλία, απεικονίζεται να τρίβεται πάνω στον Τανάκα και να χορεύει αισθησιακά ενώ εκείνος έχει σηκώσει το μπλουζάκι του και αγγίζει τολμηρά τους γοφούς της.

Η Κάρεϊ χώρισε τον Οκτώβριο του 2016 με τον Πάκερ έπειτα από τις έντονες φήμες για την απιστία της, καθώς ο χορευτής της την ακολουθούσε παντού και οι δυο τους δεν ήταν πολύ διακριτικοί. Μάλιστα, ο Αυστραλός εκατομμυριούχος αναγκάστηκε να καταβάλει αποζημίωση 50 εκατ. δολάρια για αναστάτωση που προκάλεσε ο χωρισμός στην popstar.

Πάντως, τα ντοκουμέντα που φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail “καίνε” την Κάρεϊ καθώς αποκαλύπτει ότι στις 27 Μαρτίου, η Κάρεϊ υπό το ψευδώνυμο “Μαργκότ Τσάνινγκ” συναντήθηκε με τον εραστή της, απ’ όπου η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει και το βίντεο με τον σέξι χορό. Εκείνη την εποχή ήταν αρραβωνιασμένη με τον 51χρονο επιχειρηματία, ο οποίος της είχε κάνει πρόταση τον Ιανουάριο του 2016 με ένα δαχτυλίδι αξίας 10 εκατ. δολαρίων, έπειτα από έξι μήνες σχέσης.

Η Κάρεϊ, όπως λένε υπάλληλοί της, ήταν τόσο ξεμυαλισμένη με τον Τανάκα, τον οποίο αποκαλούσε με το παρατσούκλι “Τίγηρης” που απέφευγε να κάνει σεξ με τον αρραβωνιαστικό της, με τη δικαιολογία ότι αισθάνεται παρθένα και ήθελε να μείνει αμόλυντη. Μάλιστα, έβαζε υπαλλήλους της να τη φωτογραφίζουν με σέξι μαγιό και εσώρουχα ή ακόμη και γυμνή για να τις στείλει στον εραστή της.

Εκπρόσωπος της Κάρεϊ διέψευσε το δημοσίευμα της Daily Mail τονίζοντας ότι η τραγουδίστρια δεν είναι πολυγαμική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ