Νεκρός 35χρονος από έντονο οργασμό – Πέθανε την ώρα της απόλαυσης

Από έντονο οργασμό πέθανε ο 35χρονος Charles Majawa στο Μαλάουι όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες. Ο άνδρας βρέθηκε σε οίκο ανοχής και πέθανε μετά τη σεξουαλική πράξη με ιερόδουλη η οποία αποφάσισε να αναφέρει τον θάνατό του στην αστυνομία αφού συνεννοήθηκε με τις συναδέλφους της. Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο στην εμπορική συνοικία Φαλόμπε στο Μαλάουι, αλλά τώρα κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο 35χρονος Charles έχασε τις αισθήσεις του μετά την ερωτική κορύφωση αφού έκανε σεξ με μία ιερόδουλη.

Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής εξέτασαν το πτώμα και απέδωσαν τον θάνατό του σε έντονο οργασμό που προκάλεσε τη ρήξη αιμοφόρων αγγείων στον εγκέφαλο, οδηγώντας σε θανατηφόρο εγκεφαλικό. Η γυναίκα δεν θα έχει συνέπειες ούτε θα απαγγελθούν κατηγορίες αναφορικά με τον θάνατό του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο χωριό του Ματέμπε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Nyasa Times, το περιστατικό συνέβη στις 18 Αυγούστου ενώ σημειώνεται ότι ο άνδρας πέθανε από “σεξουαλικό ενθουσιασμό”. Όπως είπε ο εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος, ο άνδρας πήγε στο δωμάτιο με την ιερόδουλη αλλά κατέληξε να καταρρεύσει και να μείνει αναίσθητος την ώρα της πράξης.Πηγή: The Sun

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ