Ξαναδικάζεται παντρεμένη καθηγήτρια που αποπλάνησε τον 15χρονο μαθητή της – ΦΩΤΟ

Σκανδαλώδεις λεπτομέρειες για την αποπλάνηση ενός 15χρονου μαθητή από την 35χρονη καθηγήτριά του έρχονται στη δημοσιότητα στη δίκη κατά της γυναίκας. Η Κάντις Μπάρμπερ από το Μπάκιγχαμσαϊρ της Αγγλίας κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον 15χρονο μαθητή της. Η Μπάρμπερ επιστρέφει στο εδώλιο για κατηγορίες του 2018 ότι έκανε σεξ με τον έφηβο σε αρκετές περιπτώσεις. Αυτήν την εβδομάδα, οι ένορκοι άκουσαν ότι η καθηγήτρια φίλησε το αγόρι στον λαιμό και τον ρώτησε αν θέλει να κάνουν έρωτα. Επίσης, φέρεται να έστειλε στον 15χρονο ένα μήνυμα που τον ρωτούσε “αν προτιμά το στήθος ή τον πισινό”. Η παντρεμένη καθηγήτρια κατηγορείται ότι έκανε σεξ σε χωράφι με τον 15χρονο. Η μητέρα τριών παιδιών φίλησε τον έφηβο στον λαιμό και του ψιθύρισε “τι θέλεις να κάνουμε τώρα;”. Τον άγγιξε πάνω από τα ρούχα, στην περιοχή των κοιλιακών. Του είπε “θες να κάνουμε σεξ;” και της απάντησε “δεν με νοιάζει” και μετά “ναι”, όπως είπε η δικηγόρος στο δικαστήριο. Το αγόρι έστειλε φωτογραφίες στην καθηγήτρια από τα γεννητικά του όργανα όπως και από τους μύες της μυώδους κοιλιάς του. Μάρτυρες είπαν ότι είδαν μηνύματα στο κινητό του αγοριού από την καθηγήτρια όπου του έγραφε “προτιμάς στήθος ή πισινό;”.

Οι δικηγόροι της Μπάρμπερ επιμένουν ότι δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία να την καταδικάσουν και είπαν πως οι κάμερες ασφαλείας δεν έχουν καταγράψει το αυτοκίνητό της στο χωράφι τη στιγμή όπου φέρεται να έλαβε χώρα η ερωτική της συνεύρεση με τον νεαρό. “Είναι φυσικά αδύνατο, όπως μπορείτε να συμπεράνετε, για εκείνη να τον συναντήσει στη Χ τοποθεσία και να αποφύγει τρεις κάμερες ασφαλείας τις οποίες δεν γνωρίζει καν ότι υπάρχουν στην περιοχή.

Η Μπάρμπερ κατηγορήθηκε από εισαγγελέα ότι ξέφυγε από το δικαστήριο αφού δεν είπε στους ενόρκους για τις δύο προηγούμενες φορές που ρωτήθηκε για άλλα αδικήματα. Η καθηγήτρια είχε υποστηρίξει ότι ποτέ δεν είχε ανακριθεί από την αστυνομία και είχε πει “κανένα σχόλιο” υπό τη συμβουλή του δικηγόρου της όταν ρωτήθηκε τον Μάρτιο και τον Αύγουστο του 2019 για το αν έκανε σεξ με τον μαθητή.

Όταν ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα στη διάρκεια της δίκης της κατηγορούμενη για τρεις περιπτώσεις σεξουαλικής επαφής με παιδί είπε: “Με συμβουλευσε ο δικηγόρος μου, ποτέ δεν έχω βρεθεί σε μία τέτοια θέση”. Όμως ο εισαγγελέας αποκάλυψε ότι η τότε Κάντις Κίναν, είχε ανακριθεί από το υπουργείο κοινωνικής ασφάλισης και καταδικάστηκε για μη γνωστοποίηση αλλαγής της κατάστασης σχετικά με τις παροχές το 2013. Επίσης, είχε ανακριθεί το 2012 από την αστυνομία του Κεντ όταν κατηγορήθηκε ως ύποπτη κλοπής, όταν κρατούσε τα βιβλία για μια σχολή χορού. Η έρευνα κατέληξε ότι δεν υπήρξε κάποιο αδίκημα από την Μπάρμπερ. Η Μπάρμπερ απέφυγε να σχολιάσει και σε δήλωσή της αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ο σύζυγός της επιμένει ότι ο γάμος τους είναι πιο δυνατός από ποτέ και δεν άφησαν αυτήν την ιστορία να τους διαλύσει.

Οι ένορκοι πληροφορήθηκαν ότι η Μπάρμπερ καταδικάστηκε τον Σεπτέμβριο επειδή ανάγκασε παιδί άνω των 16 να γίνει θεατής σεξουαλικής πράξης από θέση εμπιστοσύνης, αναφορικά με το βίντεο στο οποίο εκείνη αυτοϊκανοποιείται σε κρεβάτι και γύρω της έχει σεξουαλικά παιχνίδια, και για σεξουαλική επικοινωνία με παιδί, αναφορικά με την αποστολή γυμνών φωτογραφιών της σε παιδί. Εκείνη αρνείται τις κατηγορίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ