Νέα Υόρκη: Το πιο “καυτό” κλαμπ διοργανώνει όργια… εξ αποστάσεως – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Καθώς η Νέα Υόρκη επανέρχεται σταδιακά στην καθημερινότητά της μετά την πολύμηνη καραντίνα, ένα σεξ κλαμπ στο Σόχο δημιουργεί σχέδιο πώς οι πελάτες να απολαύσουν το θέαμα αλλά και παράλληλα να μείνουν ασφαλείας από κορονοϊό. Η διεύθυνση του κλαμπ αποφάσισε, προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες του ξανά, να επιβάλει σειρά νέων κανόνων και κανονισμών που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο της μόλυνσης, σύμφωνα με τη New York Post.

“Έπρεπε να βρούμε πώς θα το κάνουμε με τον ασφαλέστερο τρόπο, όπου κανείς δεν θα φοβάται ή δεν θα κινδυνεύει και θα μπορούν να διασκεδάζουν” σημείωσε ο ιδρυτής του NSFW. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, η δημοτική Αρχή εξέδωσε εντολές για ομαδικό σεξ, σημειώνοντας ότι η πράξη πρέπει να γίνεται σε καλά αεριζόμενο χώρο και απολυμαντικό με βάση το αλκοόλ να είναι διαθέσιμα. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ επέβαλε επιπλέον μέτρα προστασίας, όπως υποχρεωτική θερμομέτρηση στην είσοδο, οι πελάτες να φέρνουν μαζί τους μία αλλαξιά επιπλέον σε πλαστική τσάντα, να φορούν μάσκα και γάντια, να χρησιμοποιούν τους σταθμούς υγιεινής σε όλους τους χώρους και φυσικά “όχι νέο σεξ”, δηλαδή δεν μπορείς να πας με άλλον εκτός από τον σύντροφο με τον οποίο ήρθες. Έχουμε αρκετό χώρο ώστε ο καθένας να έχει στη διάθεσή του, οπότε ζητάμε από τα μέλη να ακολουθήσουν την πολιτική μας, να έρθουν και να παίξουν με έναν σύντροφο και να βιώσουν την εμπειρία του NSFW από την εκθετική και ηδονική του οπτική” είπε ο Σάιντ για το κλαμπ που ομάδα χρησιμοποιεί για τα σεξουαλικά πάρτι της. Προκειμένου να τηρήσει την πολιτική της κοινωνικής απόστασης, το κλαμπ επιτρέπει μόλις 20 μέλη τη φορά, που είναι 10% της χωρητικότητάς του, μέχρι να μπουν στην τρίτη φάση. Το περασμένο σαββατοκύριακο, το NSFW δοκίμασε για δύο ημέρες τους νέους κανόνες τόσο για τη φυσική παρουσία όσο και για το ψηφιακό σεξ-πάρτι, το αποκαλούμενο “Relief”, το οποίο μεταδίδει εργαστήρια kinky αλλά και θέαμα με ερωτικούς χορευτές μέσω πλατφόρμας απευθείας μετάδοσης σε διαδικτυακούς θεατές αντί 10 δολαρίων για τα μέλη ή 25 δολαρίων για όσους συμμετέχουν πρώτη φορά.

Το κλαμπ θα συνεχίσει να συνδυάζει το εικονικό σεξουαλικό πάρτι με το πραγματικό, διαθέτοντας στύλους χορού, σεξουαλικές κούνιες αλλά και κλουβιά με κάμερες και οθόνες υπολογιστών παντού. Η μέση ηλικία των μελών είναι τα 28 έτη.

Πηγή: New York Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ