Μακιγιάζ-Λάθη που “μεγαλώνουν”

Μακιγιάζ-Λάθη που “μεγαλώνουν”

Ακόμα και το μακιγιάζ κρύβει παγίδες, που εάν δεν τις λάβετε υπόψη σας… μπορούν να σας “μεγαλώσουν” κατά 10 χρόνια. Η μάσκαρα, το ρουζ, το make-up και το κραγιόν είναι ικανά να σας προσθέσουν χρόνια σε περίπτωση που χρησιμοποιηθούν λάθος για την ηλικία σας. Είτε έχετε κλείσει τα 40, είτε τα 50, δείτε τα επτά συνηθισμένα λάθη μακιγιάζ… που χαλούν το νεανικό look σας!

Αγοράζετε κραγιόν με σκούρα χρώματα

Καθώς ο χρόνος περνάει, τα χείλη γίνονται πιο λεπτά και τα σκούρα χρώματα κάνουν το στόμα σας να φαίνεται μικρό. Ένα κραγιόν σε ανοιχτές αποχρώσεις και λίγο lip gloss στο κέντρο αποτελεί την τέλεια πρόταση! Γι’ αυτό, αγοράστε φωτεινά κραγιόν, όπως είναι το ροζ, το έντονο κόκκινο ή το ροδακινί. Παράλληλα, για να δημιουργήσετε τη ψευδαίσθηση των πλούσιων χειλιών, περάστε την άνω γραμμή των χειλιών σας με ένα μολύβι χειλιών.

Ξεχνάτε να βάλετε ρουζ στα μάγουλα σας

Όσο περνάει ο καιρός, το ροδαλό χρώμα στο πρόσωπο χάνεται… και το ρουζ γίνεται απαραίτητο! Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να “φωτίσετε” τα μάγουλα σας με λίγο ανοιχτό ρουζ. Αποφύγετε τις σκούρες καφέ αποχρώσεις και εφαρμόστε το πάνω στα μήλα (από μέσα προς τα έξω). Βέβαια, εάν προτιμάτε το κρεμώδες ρουζ, απλώστε λίγη ποσότητα στα δάχτυλα σας και κάντε κυκλικές κινήσεις πάνω στα ζυγωματικά σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ