Ένοχη 28χρονη καθηγήτρια για σεξουαλική σχέση με 13χρονο μαθητή της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μία πρώην καθηγήτρια από την Αριζόνα δήλωσε ένοχη για σεξουαλική σχέση με 13χρονο μαθητή της. Η γυναίκα υποχρεώθηκε να παραδεχθεί την ενοχή της αφού οι γονείς του μαθητή εντόπισαν μηνύματα που έστελνε η 28χρονη στον μαθητή μέσω ειδικής εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα, 28 ετών, δήλωσε ένοχη για σεξουαλική σχέση με ανήλικο, κακοποίηση παιδιού και δημόσια σεξουαλική απρέπεια. Η γυναίκα συνελήφθη τον Μάρτιο του 2018.

Κατηγορείται ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με τον έφηβο αρκετές φορές στην αίθουσα και σε μια περίπτωση μπροστά σε άλλον μαθητή που δρούσε ως τσιλιαδόρος. Δύο φορές το έκαναν στο αυτοκίνητό της όταν πήγε να τον βρει στο σπίτι των παππούδων του, ενώ ο σύζυγός της ψάρευε. Φέρεται να έκανε ο ένας στον άλλον στοματικό σεξ προτού ο σύζυγός της της τηλεφωνήσει για να την ενημερώσει ότι θα επιστρέψει σύντομα,

Αντάλλασσαν απρεπές υλικό, όπως φωτογραφίες όπου η Ζαμόρα ποζάρει με εσώρουχα ή είναι γυμνή ενώ ο έφηβος της έστελνε μηνύματα όπως “είσαι σέξι” και άλλα παρόμοια.

Η γυναίκα εντοπίστηκε όταν οι γονείς του μικρού παρατήρησαν ότι φερόταν ύποπτα και έτσι εγκατέστησαν εφαρμογή στο κινητό του για να παρακολουθούν τη συσκευή και τα εισερχόμενα μηνύματα με ύποπτο περιεχόμενο. Η εφαρμογή Sentry έστελνε ειδοποιήσεις στους γονείς όταν ανίχνευε ύποπτες φωτογραφίες ή μηνύματα στη συσκευή του νεαρού. Επίσης, εντοπίζει αν ένα παιδί εκτίθεται σε απρεπές περιεχόμενο. Όταν άρχισαν να εισέρχονται ειδοποιήσεις για τα μηνύματα που αντάλλασσε με την καθηγήτριά του, τότε οι γονείς αντιμετώπισαν τν γιο τους και εκείνος παραδέχτηκε ότι έκανε σεξ με τη Ζαμόρα.”Η παιδικότητά του καταστράφηκε” είπε ο πατέρας του παιδιού.

Άρχισαν να ανταλλάσσουν μηνύματα όταν ζήτησε από τους μαθητές της να της στέλνουν ερωτήματα στο κινητό και σύντομα η επικοινωνία τους απέκτησε νέες διαστάσεις. Σε μία περίπτωση, οι δυο τους αγγίζονταν σεξουαλικά μέσα στην τάξη ενώ οι μαθητές παρακολουθούσαν βίντεο.

Σε μήνυμά της του είχε πει ότι ήθελε να εγκαταλείψει τη δουλειά της για να είναι μαζί του.

Ο σύζυγός της, παρά τις αποκαλύψεις, παρέμεινε στο πλευρό της και είπε ότι έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος, αλλά είναι το καλύτερο άτομο που έχει γνωρίσει. Οι γονείς του αγοριού λένε ότι ο Ντάνιελ τους τηλεφωνούσε σε σημείο παρενόχλησης, ικετεύοντάς τους να μην καταγγείλουν τη σύζυγό του.

Η Ζαμόρα και ο σύζυγός της που γνωρίζονται από τα 16 τους χρόνια παντρεύτηκαν το 2015 αλλά δεν έχουν παιδιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ