Χειροπέδες στην “καθηγήτρια της χρονιάς” – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μια γυναίκα στην οποία απονεμήθηκε ο τίτλος της “καθηγήτριας της χρονιάς” συνελήφθη κατηγορούμενη ότι έκανε στοματικό σεξ με μαθητή της σε αίθουσα και ότι του έστελνε γραφικά μηνύματα.

Η Ράντι Τσαβερία, 36 ετών, καθηγήτρια στο Ράουντ Ροκ γυμνάσιο στο Τέξας, κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με έφηβο μαθητή αρκετές φορές μέσα στο εξάμηνο.

Σύμφωνα με τον μαθητή, η Τσαβερία του έκανε δύο φορές στοματικό σεξ στη σχολική αίθουσα τον Οκτώβριο, όπως αναφέρεται σε έρευνα που πρόβαλε το KVUE-TV. Η γυναίκα κατηγορείται ότι συνήψε ανάρμοστη σχέση με μαθητή.

Δεν της επιτρέπεται να επιστρέψει στο σχολείο σύμφωνα με τον διευθυντή Ματ Γκροφ ενώ είχε επιλέξει να πάρει άδεια προτού ενσκήψουν οι κατηγορίες.

Η καθηγήτρια παραδόθηκε στη φυλακή της Κομητείας του Γουίλιαμσον και αφού έδωσε τη νεγγύηση αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο και να δηλώσει την ενοχή ή την αθωότητά της.

Βραβεύτηκε ως Καθηγήτρια της Χρονιάς στη Β’βάθμια εκπαίδευση τον Μάιο 2018 και επιπλέον ήταν επικεφαλής συλλόγου για την “υιοθεσία” μαθητών, όπου μαθητές γυμνασίου “υιοθετούν” παιδάκια του δημοτικού που έχουν ανάγκη, για τα οποία διοργανώνουν πάρτι ή τους κάνουν κάποια δώρα στις γιορτές.

“Ο πιο σημαντικός ρόλος ενός καθηγητή είναι να βοηθά στη διαμόρφωση των μελλουσών γενεών ώστε να γίνουν επιτυχημένα μέλη της κοινότητάς μας” είχε πει κατά την τελετή απονομής του τιμητικού τίτλου.

Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών του Τέξας καταγράφει ότι υπάρχει σημαντική αύξηση των σεξουαλικών σχέσεων ανάμεσα σε καθηγητές και μαθητές καθώς το 2018-2019 έχουν αναφερθεί 442 περιστατικά ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν 429 και 302 αντίστοιχα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ