Στη φυλακή 28χρονη καθηγήτρια επειδή έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της – ΦΩΤΟ

Σε ένα έτος φυλάκιση καταδικάστηκε η 28χρονη καθηγήτρια μουσικής του γυμνασίου Λινγουντ της Ουάσινγκτον για σεξουαλική επαφή με μαθητή.

Στις 4 Νοεμβρίου το Ανώτατο Δικαστήριο καταδίκασε την 28χρονη Ολίβια Σοντχάιμ σε φυλάκιση ενώ της απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με το θύμα ή να εργαστεί σε θέση κατά την οποία θα έχει επαφές με ανηλίκους, μετά την αποφυλάκισή της, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η ψυχολογία της.

Η καθηγήτρια ήρθε σε σεξουαλική επαφή για πρώτη φορά στις 9 Απριλίου 2016 όταν εκείνος ήταν 16 ετών. Όπως δήλωσε ο έφηβος, οι δυο τους έκαναν σεξ περίπου 5 με 10 φορές. Μερικές από αυτές τις φορές, εκείνη θα τον έφερνε στο σπίτι της. Επίσης, ο 16χρονος ανέφερε ότι στην κεντρική κρεβατοκάμαρα σε έναν τοίχο ήταν αναγραμμένα τα αρχιγράμματα των ονομάτων της Σοντχάιμ και του τότε συζύγου της. Κάποιες από τις ερωτικές τους επαφές εκτυλίχθηκαν και μέσα στην αίθουσα αλλά και σε σχολική εκδρομή σε τοπικό πάρκο.

Η ίδια ήταν που έθεσε τέλος στη σχέση τους στο τέλος της σχολικής χρονιάς λέγοντας ότι ήθελε να επικεντρωθεί στον γάμο της. Από τότε ωστόσο η καθηγήτρια πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Η καθηγήτρια τέθηκε υπό έρευνα και για φερόμενη σεξουαλική επαφή και με άλλον μαθητή, κάτι που εικάζεται πως συνέβη το καλοκαίρι το 2016. Δεν υπήρξαν κατηγορίες σχετικά με αυτήν την υπόθεση.

Στην Ουάσινγκτον η νόμιμη ηλικία για συναινετικό σεξ είναι τα 16 χρόνια. Ωστόσο, δάσκαλοι, αστυνομικοί και άλλα άτομα με δημόσια αξιώματα υπόκεινται σε επιπλέον νόμους σχετικά με τη συμπεριφορά τους.

Έτσι, η καθηγήτρια κρίθηκε ένοχη τον Σεπτέμβριο. Ακολούθως έγραψε επιστολή στον δικαστή ζητώντας μια πιο επιεική ποινή, λέγοντας ότι είχε χρόνο τα τελευταία έτη να αναλογιστεί τα λάθη της.

Από τη σύλληψή της τον Οκτώβριο του 2016 η Σοντχάιμ έγραψε ότι εργάστηκε σε θέσεις εκτός της εκπαίδευσης, με την πιο πρόσφατη να είναι σε μεσιτικό γραφείο. Δεν έχει ποινικό μητρώο.

Η καθηγήτρια γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Ντάνιελ το 2012 μέσω αδερφότητας του Πανεπιστημίου και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014 έπειτα από έναν αρραβώνα ενός έτους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ