Αυτό θα πει ψυχραιμία!

Αυτό θα πει ψυχραιμία!

Μαχαίρωσε τον καρχαρία που τον δάγκωσε ενώ έκανε υποβρύχιο ψάρεμα, έκανε ράμματα στο πληγωμένο του πόδι και μετά πήγε σε παμπ για να… ηρεμήσει με λίγες μπύρες.

Ο λόγος για έναν 24χρονο γιατρό, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, είχε την ατυχή έμπνευση να πάει για υποβρύχιο ψάρεμα. Την ώρα που αναζητούσε τη λεία του, αισθάνθηκε ένα δυνατό δάγκωμα στο πόδι του. Μέχρι να βγάλει το μαχαίρι του, ακολούθησαν κι άλλα από έναν καρχαρία που του επιτέθηκε.

Ο Τζέιμς Γκραντ, όμως, διατήρησε την ψυχραιμία του και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο σώθηκε. Άρχισε να χτυπά με μανία τον καρχαρία, καταφέρνοντάς του αρκετές μαχαιριές, με αποτέλεσμα ο «εχθρός» να τραπεί σε φυγή.

Κολύμπησε μέχρι την ακτή και έκανε ράμματα στο πόδι του, κάτι όχι βέβαια τόσο δύσκολο για τον ίδιο, λόγω της ιδιότητάς του. Κι αφού… ξεμπέρδεψε με τις «λεπτομέρειες», μπήκε στην ουσία. Επισκέφθηκε κοντινή παμπ με τους φίλους του, για να διηγηθεί και στη συνέχεια να ξεχάσει την περιπέτειά του. «Κρίμα που δεν κατάφερα να τον σκοτώσω. Διεξάγεται διαγωνισμός ψαρέματος αυτή την εβδομάδα», δήλωσε χαριτολογώντας.

Πηγή: AFP

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ