Καθηγητής που κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτριές του εκλιπαρεί για ευνουχισμό

Με στόχο να αποφύγει τη φυλάκιση, καθηγητής από τη Φλόριντα που δήλωσε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών, ικέτεψε τον δικαστή να του επιβάλει την τιμωρία του ευνουχισμό. Ο πρώην καθηγητής, ο 32χρονος Μαρκ Λούα δήλωσε ένοχος για σεξουαλική κακοποίηση μαθητών του. Έκανε την ασυνήθιστη έκκληση ώστε να αποφύγει τη φυλακή, στο δικαστήριο της Πενσακόλα, αλλά ο δικαστής δεν υπέκυψε και τον καταδίκασε σε 12 χρόνια φυλάκιση και 15 χρόνια υπό επιτήρηση.

“Οι πράξεις μου ήταν απεχθείς” είπε στον δικαστή ο Λούα. “Πιστεύω ότι η τιμωρία είναι απαραίτητη και αιτούμαι τον χημικό ευνουχισμό μου όχι μόνο ως τιμωρία αλλά και ως πράξη αλληλεγγύης για να δείξω πόσο μετανιωμένος είμαι για όλα” σημείωσε ο 32χρονος ο οποίος πρόσθεσε ότι είναι πρόθυμος να υποβληθεί ακόμη και σε φυσικό ευνουχισμό, “αν αυτός είναι ο τρόπος να μείνω σπίτι και να μεγαλώσω την κόρη μου”. Αλλά ο δικαστής αγνόησε τα αιτήματα και τις εκκλήσεις του.

Ο Λούα, πρώην καθηγητής Αγγλικών στο λύκειο Μπούκερ Τ Ουάσινγκτον της Πενσακόλα, έκανε σεξ με ανήλικο κορίτσι και επιτέθηκε σεξουαλικά σε 18χρονη πρώην μαθήτρια, σύμφωνα με τους εισαγγελείς. Κατηγορείται ότι εξανάγκασε τρίτη μαθήτρια να του στείλει σεξουαλικό βίντεο. Δήλωσε ένοχος για παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα με ανήλικο και ενθάρρυνε σεξουαλική δράση από παιδί.

Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος έβαζε στο μάτι ευάλωτα κορίτσια. “Φαίνεται πως αναζητούσε κορίτσια που προέρχονταν από σπίτι με προβλήματα ή με ασταθές περιβάλλον. Τα χειραγωγούσε, τα πρόδιδε επειδή ήταν καθηγητής”. Στη διάρκεια της ανάγνωσης της ποινής, ο Λούα επίσης ισχυρίστηκε ότι πάσχει από μια γενετική ανωμαλία, τη νευροϊνωμάτωση 1 ή νόσο του Ρεκλινχάουζεν. Ισχυρίστηκε ότι πάθαινε κρίσεις πανικού την περίοδο των σεξουαλικών κακοποιήσεων, αλλά και πάλι το δικαστήριο δεν έδειξε καμία συμπόνια στις εκκλήσεις του. Η εισαγγελέας μάλιστα σημείωσε: “Αυτή η κατάσταση δεν φαίνεται να τον εξασθένιζε ενώ περπατούσε στις αίθουσες, αναζητώντας μαθητές να κάνουν σεξ”.

Πηγή: New York Post

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ