Φρίκη στην Ινδία: 12χρονη βιάστηκε από τα αδέρφια και τον θείο της – Την στραγγάλισαν και την αποκεφάλισαν

Σοκάρει το έγκλημα που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, όπου μία 12χρονη έπεσε θύμα βιασμού από τα αδέρφια της και τον θείο της ενώ στη συνέχεια οι δράστες τη στραγγάλισαν και την αποκεφάλισαν πετώντας το πτώμα της σε κοντινή δασώδη περιοχή.

Οι γονείς της κατήγγειλαν την εξαφάνισή της όταν δεν επέστρεψε από το σχολείο, στη Σαγκάρ, την ινδική επαρχία της Μάντια Πράντες.

Το ακρωτηριασμένο σώμα της βρέθηκε στις 14 Μαρτίου και η αστυνομία έπειτα από έρευνα ανακάλυψε ότι το κορίτσι είχε βιαστεί και μάλιστα υπέδειξε ως ενόχους τους αδερφούς της και τον θείο της. Όπως αναφέρθηκε, όταν η 12χρονη απείλησε να καταγγείλει τον βιασμό, ο θείος της τη στραγγάλισε και την αποκεφάλισε με δρεπάνι και τα αδέρφια της ξεφορτώθηκαν το πτώμα της σε κοντινό χωράφι. Η αστυνομία ανακάλυψε τα λερωμένα με αίμα ρούχα και το φερόμενο όπλο της δολοφονίας.

“Συγκεντρώσαμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία και καταγράψαμε τις καταθέσεις όλων των μελών της οικογένειας. Όταν ενώσαμε όλα τα κομμάτια, ανακαλύψαμε ότι το κορίτσι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους αδερφούς και τον θείο της. Συλλάβαμε τον θείο και έναν από τους αδερφούς της” δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας. Ήδη αναζητείται άλλος ένας από τους αδερφούς της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ