Βίντεο-σοκ: Συμμορία εφήβων ξυλοκόπησε μαθητή – Τον παράτησαν στο έδαφος αναίσθητο

Ένας μαθητής από το γυμνάσιο Marjory Stoneman Douglas ξυλοκοπήθηκε άγρια από μια συμμορία εφήβων, με την βάναυση επίθεση να καταγράφεται σε βίντεο.

Ο ανήλικος χτυπήθηκε από τουλάχιστον 6 τραμπούκους προτού κάποιοι από αυτούς τον σηκώσουν στον αέρα και τον πετάξουν με δύναμη στο έδαφος κοντά στην πανεπιστημιούπολη Parkland της Φλόριντα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το TMZ, μετά την επίθεση ο άτυχος μαθητής είναι σωριασμένος στο έδαφος και δεν κουνιέται.

Στη συνέχεια φαίνονται δύο έφηβοι να πηγαίνουν κοντά στον τραυματισμένο μαθητή, ο οποίος είναι αναίσθητος στο έδαφος.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο North Community Park με σοβαρά τραύματα, αλλά ευτυχώς δεν απειλείται η ζωή του, ανέφερε η αστυνομία του Coral Springs.

«Αν και αυτό το πάρκο δεν είναι ιδιοκτησία σχολείου ή περιοχής, η ασφάλεια των μαθητών μας είναι πάντα προτεραιότητά μας και συνεργαζόμαστε με τις αρχές επιβολής του νόμου για να βοηθήσουμε στον εντοπισμό των εμπλεκομένων», ανέφερε η Διευθύντρια του σχολείου, Μισέλ Κέφφορντ σε ένα email προς τους γονείς των μαθητών, σύμφωνα με την Sun Sentinel.

«Λόγω της ανοιχτής έρευνας, δεν είμαι σε θέση να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η κατάσταση λαμβάνεται σοβαρά υπόψη. Παρακαλώ υπενθυμίστε στους μαθητές σας να πουν αν δουν να γίνεται κάτι. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας» πρόσθεσε.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε συλλήψεις για το περιστατικό και προέτρεψε τους αυτόπτες μάρτυρες να προσέλθουν στο τμήμα για κατάθεση.

Δείτε το βίντεο-σοκ από τον ξυλοδαρμό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ