TikTok: Nέο επικίνδυνο challenge στον ηλεκτρικό – Ανεβαίνουν στην οροφή βαγονιών την ώρα που το τρένο είναι εν κινήσει – BINTEO

Nέο βίντεο από challenge στο TikTok που θέτει την ζωή σε κίνδυνο εφήβων στον ηλεκτρικό βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά, άτομα, νέα σε ηλικία, μπαίνουν ανάμεσα στα βαγόνια, ανεβαίνουν στην οροφή και την ώρα που ξεκινάει το τρένο προσπαθούν να κρατηθούν για να μην πέσουν. Μάλιστα, καταγράφουν τις κινήσεις τους σε βίντεο με σκοπό να το ανεβάσουν στην πλατφόρμα.

Μιλώντας στο Action24, o πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε: «Σ’ αυτή την περίπτωση ο Έλληνας αστυνομικός εκτός από το να καταπολεμήσει το έγκλημα έχει να καταπολεμήσει και την ελαφρότητα του νου, μην πω την ηλιθιότητα κάποιων, γιατί αυτό που κάνουν είναι επικίνδυνο. Κινδυνεύουν να διαμελιστούν, να πάθουν ηλεκτροπληξία. Όμως το βλέπουν ως πρόκληση και το ανεβάζουν στο TikTok για να πάρουν like και το ενδιαφέρον των συνομήλικών τους. Να γνωρίζουν ότι είναι πολύ επικίνδυνο».

«Πριν από λίγο καιρό είδαμε παιδιά να ανεβαίνουν στο στέγαστρο του ΟΑΚΑ και να ανεβάζουν βίντεο στο TikTok. Προσπαθούν να βρουν ό,τι θεωρούν επικίνδυνο. Περνούν δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ενώ βλέπουν να έρχεται ΙΧ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και το θεωρούν επιτυχία αν δεν τους χτυπήσει το αυτοκίνητο. Αν τους χτυπήσει όμως τι γίνεται; Πρέπει να δούμε γιατί τα παιδιά μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. Πού να τρέξει πρώτα η αστυνομία με τόση εγκληματικότητα;», πρόσθεσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ