Λάρισα: Η παραλία Ψαρόλακας που «μάγεψε» τον Guardian – Ένας «θησαυρός» μέσα στο πράσινο

Πριν από λίγο καιρό ο Guardian ενέταξε την παραλία Ψαρόλακας στη Λάρισα, στις ομορφότερες της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα έγραφε πως «είναι μια χαλαρή, προστατευμένη βραχώδης παραλία, προσβάσιμη μόνο από έναν (με κακή σήμανση) χωματόδρομο. Το boho beach bar στο κάτω μέρος του αναπληρώνει το ταξίδι για να φτάσετε εκεί. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να πιουν παγωμένο καφέ σε μεγάλα σακουλάκια με κόκκους και στη συνέχεια, όταν η ζέστη γίνεται πολύ, να δροσιστούν με μια βουτιά στο ζεστό πράσινο νερό. Ο ρηχός όρμος είναι ασφαλής για εύκολο κολύμπι, αν και να είστε προσεκτικοί με τους μικρούς μαύρους αχινούς και τις αιχμές τους κοντά στους βυθισμένους βράχους. Είναι ένας υπέροχος ήσυχος οικογενειακός θησαυρός μιας παραλίας, με πολλά να διασκεδάζουν τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες».

Στο youtube υπάρχει ένα πολύ ωραίο βίντεο για την παραλία του Ψαρόλακα που δημοσιεύει το larissanet.gr.

Είναι δημιουργία του «Manos G & I» και αναφέρει στην περιγραφή πως «H παραλία Ψαρόλακας του Ν. Λάρισας είναι ένας πανέμορφος, ήσυχος «θησαυρός», ο οποίος  βρίσκεται ανάμεσα από το Κόκκινο Νερό και το Στόμιο.

Είναι η μεγαλύτερη από τις μικρές παραλίες που δημιουργούνται στην περιοχή αυτή,  πανέμορφη, με βοτσαλάκι και διάφανα νερά πλαισιωμένη από ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Δίπλα από το κατάφυτο μονοπάτι που σε οδηγεί σε αυτήν, ακόμη και το καλοκαίρι, κατεβαίνει νερό από τις πλαγιές της Όσσας (Κίσσαβος) που καταλήγει στην παραλία».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ