Διακοπές στη Σίφνο

Ανάρτηση από τον αναγνώστη Φράττη Παναγιώτη.
Το νησί της Σίφνου βρέχεται από καταπληκτικές παραλίες, με τις περισσότερες από αυτές να διαθέτουν χρυσαφένια άμμο. Οι άνθρωποι του νησιού διακρίνονται για την φιλοξενία και την καλοσύνη τους. Αυτό θα το διακρίνει κανείς ακόμη και στους επιχειρηματίες του νησιού καθώς είναι ιδιαίτερα φιλικοί με τον πελάτη!
Hersonisos limanaki
Χερσόνησος Λιμανάκι
Hersonisos
Χερσόνησος
Το νησί είναι γνωστό και ως “Το νησί του Τσελεμεντέ”. Η φράση της από μόνη της αποκαλύπτει ότι είναι προορισμός για αρκετά απαιτητικούς ουρανίσκους. Όλα τα εστιατόρια / ταβερνάκια χρησιμοποιούν παραδοσιακά προϊόντα στις συνταγές τους. Το πιάτο για το οποίο φημίζεται το νησί είναι η παραδοσιακή ρεβυθάδα και το κατσικάκι μαστέλο.
Epta Martires
Επτά Μάρτυρες
Υπάρχουν παρά πολλά παραδοσιακά μαγαζιά αγγειοπλαστικής στα οποία μπορεί κανείς να δει την διαδικασία που φτιάχνονται τα πήλινα παραδοσιακά σκεύη!
Όσον αφορά τους φίλους της φωτογραφίας θα μείνουν εξαιρετικά ευχαριστημένοι όσοι επισκεφτούν το νησί. Παραδοσιακά Εκκλησάκια / Μοναστήρια στολίζουν κάθε κορυφή του νησιού, εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα, τρομερά γαλάζια νερά.
Kastro kai Epta Martires
Κάστρο και Επτά Μάρτυρες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ