Ξεκαρδιστικό βίντεο: Παππούς έπεσε μέσα στην κούνια ενώ έβαζε την 2χρονη εγγονή του για ύπνο

Ένας παππούς από την Καλιφόρνια έπεσε στην κούνια της εγγονής του ενώ την έβαζε για ύπνο, όπως φαίνεται σε ένα ξεκαρδιστικό viral βίντεο στο TikTok.

Ο Ramon Aranda, που πριν από δύο χρόνια έγινε για πρώτη φορά παππούς, παραλίγο να πέσει πάνω στην εγγονή του, Lenna, ενώ την έβαζε για ύπνο ένα βράδυ. Η γονείς της Lenna είχαν κατεβάσει πρόσφατα το στρώμα του μωρού για να το εμποδίσουν από το να βγαίνει έξω από την κούνια, αλλά ήταν λίγο πολύ χαμηλά από όσο είχε υπολογίσει ο παππούς της.

Στο βίντεο που ανέβασε η μητέρα της Lenna, Kelsea Bowersmith, στο TikTok στις 5 Δεκεμβρίου, φαίνεται ο παππούς να έχει αγκαλιά την 2χρονη εγγονή του και να προσπαθεί να την ξαπλώσει στο στρώμα της κούνια της. Όμως δεν υπολόγισε καλά το ύψος τους στρώματος, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει αργά και βασανιστικά μέσα στην κούνια. Ευτυχώς ο Aranda κατάφερε να μην πέσει πάνω στην εγγονή του.

Ο παππούς στην συνέχεια σηκώθηκε, βγήκε από την κούνια, έφτιαξε τα γυαλιά του, έδωσε το μπιμπερό στην εγγονή του, την σκέπασε και έφυγε από το δωμάτιο. Όμως δεν κατάλαβε ότι κατά την πτώση του, το τηλέφωνό του έπεσε μέσα στην κούνια της μικρής.

Η επική πτώση του αποκαλύφθηκε όταν ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειά του να τον βοηθήσουν να βρει το τηλέφωνό του.

«Ο πεθερός μου μου είπε ότι έχασε το τηλέφωνό του, αλλά βρήκα πολλά περισσότερα από το τηλέφωνό του στην κάμερα του μωρού. Μην ανησυχείτε, είναι μία χαρά», έγραψε η Kelsea στο TikTok, το οποίο έχει σχεδόν 26 εκατομμύρια προβολές.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

 

 

@kelsea_bowersmithMy father in law told me he misplaced his phone but i found more than his phone on the camera 🤣🤣 dont worry she was fine 🤣🤣♬ Sneaky Friends – Eitan Epstein Music

Αρκετέ ημέρες μετά την δημοσίευση του βίντεο, η Kelsea ανέβασε νέο βίντεο, στο οποίο δείχνει στον πεθερό την το viral βίντεο με την πτώση του.

 

@kelsea_bowersmithSo glad our video made so many people laugh! ❤️🤣 thanks for watching!♬ Happy Mood – AShamaluevMusic

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ