Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να ξυπνάει ξημερώματα την ιδιοκτήτριά του – Είχε «κολλήσει» σε ένα περίεργο σημείο

Όσοι έχουν σκύλο γνωρίζουν ότι οι τετράποδοι φίλοι τους λατρεύουν να κοιμούνται μαζί τους στο κρεβάτι. Αρκετές φορές βέβαια αυτό αποδεικνύεται δύσκολο, ίσως και μη πρακτικό.

Ο έξυπνος τρόπος που ένας σκύλος εμπλέκεται στην πρόταση γάμου (Βίντεο)

Αυτό φαίνεται ότι συνέβη και σε ένα γκόλντεν ριτρίβερ ονόματι Λόλα. Η ιδιοκτήτριά του από το Τενεσί των ΗΠΑ ξύπνησε ξημερώματα από τα κλαψουρίσματα του σκύλου της. Σηκώθηκε να δει τι είχε συμβεί και που είχε μπλέξει πάλι η Λόλα.

Έψαξε όλο το σπίτι αλλά δεν κατάφερε να βρει πουθενά την Λόλα. Τότε σκέφτηκε να ψάξει και πάλι στο υπνοδωμάτιο. Λίγα λεπτά μετά την βρήκε κολλημένη ανάμεσα στο στρώμα και το ξύλο του κρεβατιού.

Άτακτος σκύλος έχει έναν έξυπνο τρόπο να κλέβει τα παιχνίδια του αδελφού του (Βίντεο)

Η Μπρουκ Χάουσλι εξήγησε ότι μάλλον η Λόλα προσπάθησε να γυρίσει στον ύπνο της, έπεσε και κόλλησε σε εκείνο το σημείο.
«Στην αρχή τρόμαξα λίγο γιατί δεν μπορούσα να τη βρω, αλλά μόλις είδα ότι ήταν καλά άρχισα να γελάω γιατί αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα έκανε και εκείνη», είπε στο περιοδικό Newsweek η Μπρουκ Χάουσλι.

«Απλώς γλίστρησα τα χέρια μου κάτω από αυτήν και τη σήκωσα. Τώρα, φρόντισα να μην πέσει ξανά στην σχισμή του κρεβατιού προκειμένου να κοιμηθεί με ασφάλεια», ανέφερε η ιδιοκτήτρια της Λόλα.

Ο σκύλος που επιμένει να χαιρετά αγνώστους στις βόλτες του με το τρένο (Βίντεο)

Στη συνέχεια η Μπρουκ Χάουσλι δημοσίευσε το βίντεο στο Tik Tok με την στιγμή που βρίσκει την Λόλα και προκάλεσε «βροχή» αστείων σχολίων από τους χρήστες. «Περιμένει με υπομονή να την σώσουν», έγραψε ένας από τους χρήστες.

@brookehousleyyy goofy 🤪 (yes i got her unstuck) #dogsoftiktok #smoothbrain ♬ Smooth Brain Doggo – Lucas D

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ