«Βρήκα ένα μυστικό δωμάτιο κρυμμένο στο υπόγειό μου» – Οι θεωρίες για τον λόγο που ήταν σφραγισμένο

Ένα μυστικό δωμάτιο στο νέο σπίτι που μόλις αγοράσατε; Σίγουρα το έχουμε δει σε αρκετές ταινίες τρόμου, αλλά η Mystee Ipong το έζησε στην πραγματικότητα. Πρόσφατα ανακάλυψε ένα μυστικό, περιφραγμένο δωμάτιο στο «ανατριχιαστικό υπόγειο» του νέου της σπιτιού, το οποίο χτίστηκε πριν από 200 χρόνια. Αμέσως δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok για να διαλευκάνει τη μυστηριώδη υπόθεση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ipong και ο σύντροφός της, που είχαν μόλις μετακομίσει στο σπίτι στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο, ανακάλυψαν κάποιο είδος διαρροής στα θεμέλια του κτιρίου, αλλά η πηγή ήταν άγνωστη και το νερό φαινόταν να ρέει κάτω από έναν τοίχο.

«Τότε παρατηρήσαμε κάτι περίεργο», εξήγησε η Ipong σε ένα viral βίντεο του TikTok με 2,8 εκατομμύρια προβολές, γυρίζοντας την κάμερα στον τοίχο. «Αυτός είναι σίγουρα ένας τοίχος με τούβλα. Νέα τούβλα τουλάχιστον, σε σύγκριση με τους γύρω τοίχους».

Τοποθετήθηκε σε σχήμα που ταίριαζε με πόρτα. Τελικά ήταν μια πόρτα προς το μυστηριώδες δωμάτιο, το οποίο δεν βρισκόταν στην κάτοψη του κτιρίου, παρά τις επιθεωρήσεις των αρχών.

«Αν είχα μια επιλογή, όχι δεν θα την άνοιγα», είπε η Ipong.

@mysteeipong Part 2 – Finding a Room in our Creepy Basement in our 100 Year Old House #historichome #creepybasement ♬ Gothic Horror Dark Creepy Music Box(1316996) – kurata

Δεδομένου ότι η διαρροή πιθανότατα προκλήθηκε από έναν σωλήνα που βρισκόταν πίσω από τα τούβλα, το ζευγάρι ξεκίνησε την κουραστική διαδικασία αφαίρεσης των υλικών για να ξεθάψει ό,τι υπήρχε πίσω από αυτό – αφού καθάρισε την ενέργεια του σπιτιού καίγοντας φασκόμηλο.

Οι θεατές που παρακολουθούσαν το ένα μετά το άλλο τα βίντεο για την αποκάλυψη του μυστικού δωματίου της Ipong στην πλατφόρμα θεώρησαν ότι το σπίτι θα μπορούσε να ήταν μέρος του Υπόγειου Σιδηροδρόμου, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για να βοηθήσει τους σκλάβους να διαφύγουν στον Βορρά.

@mysteeipong House Tour 🏡 Hopefully we have a creepy basement update this weekend #historichome #homerestoration ♬ Long version (11 minutes)(965335) – Tsuyoshi Motai

Έπειτα από περαιτέρω έρευνα, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι το σπίτι τους στο Clarkson της Νέας Υόρκης ανήκε κάποτε στη Lucy Blodgett, η οποία μπορεί να είχε δεσμούς με το Υπόγειο Σιδηρόδρομο (Underground Railroad).

Ενώ δεν είναι σαφές εάν το σπίτι έχει πραγματικά δεσμούς με τις διαδρομές ελευθερίας ή γιατί ακριβώς το μυστηριώδες δωμάτιο έχει σφραγιστεί, ορισμένοι TikTokers προειδοποίησαν την Ipong να μην ασχοληθεί παραπάνω.

@mysteeipong🚨 Read Caption 🚨 1. We’re not dead 2. We haven’t gotten this open, but we will this weekend when we get more tools 3. This will not be 400 parts, i dont want my basement to flood 4. This is not saying our house is a part of the underground railroud – this is saying that suggestions people made **might** be true 5. Lastly, this is a repost – I removed our district from it for those concerned♬ original sound – mysteeipong


«Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι αυτό το δωμάτιο είναι κλειστό για κάποιο λόγο», έγραψε ένα άτομο.

«Θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένας τρόπος για να διορθώσετε τη δομή του σπιτιού. Ο αδερφός μου εργάζεται σε μπετόν και έχει γεμίσει υπόγεια δωμάτια για να σταθεροποιήσει το σπίτι», έγραψε ένας άλλος.

«Εάν το γκαράζ βρίσκεται πάνω από αυτό το σφραγισμένο δωμάτιο, αυτοί οι βράχοι θα μπορούσαν να στηρίζουν τα θεμέλιά του. Θα έβαζα κάποιον να το δει», συμβούλεψε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ