Το πιο άβολο πρώτο ραντεβού – Την μήνυσε γιατί έφυγε χωρίς να πληρώσει το μερίδιο της στο λογαριασμό

Τα πρώτα ραντεβού συνήθως είναι άβολα και ίσως η πιο περίεργη στιγμή είναι η ώρα του λογαριασμού. Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι άνδρες πρέπει να καλύπτουν όλο το κόστος, ενώ άλλοι θεωρούν ότι επιβάλλεται να πληρωθεί από κοινού. Πάντως από την διαφωνία μέχρι να καλέσεις την αστυνομία η απόσταση είναι μεγάλη…

Η ρωσική αστυνομία αναζητά αυτή τη στιγμή μια νεαρή κοπέλα η οποία φέρεται να έφυγε από ένα εστιατόριο, αφήνοντας τον συνοδό της να πληρώσει τον λογαριασμό, αφού εκείνος της ζήτησε να τον μοιραστούν εξίσου.

Ο 28χρονος άνδρας από τη Μόσχα κατέθεσε μήνυση εναντίον της γυναίκας με την οποία βγήκε ραντεβού, αφού εκείνη αρνήθηκε να μοιραστεί το λογαριασμό, αφήνοντάς τον να καλύψει ολόκληρο το κόστος των 16.000 ρουβλίων (165 δολάρια).

Ο άνδρας δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε γνωρίσει μια γυναίκα στο διαδίκτυο μερικές εβδομάδες πριν και αφού γνωρίστηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισαν να βγουν μαζί ραντεβού. Επέλεξαν μια καφετέρια στη λεωφόρο Μίρα της Μόσχας και όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά μέχρι που έφτασε ο σερβιτόρος με το λογαριασμό. Εκείνος πρότεινε να μοιραστούν το κόστος εξίσου, αλλά η γυναίκα αρνήθηκε κατηγορηματικά, ισχυριζόμενη ότι εκείνος είχε παραγγείλει το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού και του ποτού, οπότε αυτός θα έπρεπε να πληρώσει.

Αφού διαφώνησαν γι’ αυτό για λίγα λεπτά, η γυναίκα φέρεται να σηκώθηκε και να βγήκε από το καφέ, αφήνοντας τον να τα βγάλει πέρα μόνος του. Μόνο που εκείνος δεν την άφησε να ξεμπλέξει τόσο εύκολα. Ο άντρας πήγε κατευθείαν σε ένα αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση εναντίον της συνοδού του.

Η κατάληξη αυτής της ρομαντικής ιστορίας είναι ακόμα άγνωστη, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο άντρας θα πάρει ούτε δεκάρα από τη συνοδό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ