To γνήσιο βίντεο στο Tik Tok από όπου «έκλεψε» την ατάκα ο Μητσοτάκης: «Ωραίος ο Φαίδων»

Καθημερινά το Tik Tok κατακλύζεται από αστεία βίντεο χρηστών που διακωμωδούν συχνά την καθημερινότητα τους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κάνει ποδήλατο στο νέο του TikTok με τον viral ήχο «Μπράβο Φαίδων»

Τα πιο χαριτωμένα και αστεία συνήθως γίνονται viral κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο και αντιγράφονται από τους χρήστες. Έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο βίντεο που «ανέβασε» στο Tik Tok ακούγεται να λέει τη ατάκα: «Ωραίος ο Φαίδων» την ώρα που κάνει ποδήλατο.

Η ατάκα προέρχεται από ένα viral βίντεο στο οποίο ένας άνδρας, πιθανότατα ο πατέρας, καταγράφει με το κινητό τηλέφωνο του τον μικρό Φαίδωνα να κάνει ποδήλατο. Το παιδί ξεκινάει να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες και τότε ο πατέρας του προσπαθεί να τον ενθαρρύνει.  «Ωραίος, ωραίος ο Φαίδων. Μπράβο Φαίδων», ακούγεται να λέει στο βίντεο.

Σε εκείνη τη φάση τα πράγματα δυσκόλεψαν για τον Φαίδωνα που έπεσε πάνω σε κάγκελα. «Ώπα Φαίδων!», φωνάζει τότε ο πατέρας του μικρού.

@faidon_znt Μπραβο Φαιδων (good ending) #μπραβοφαιδων ♬ original sound – Faidon_znt

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη και επισκέφθηκε τον Χορτιάτη για να κάνει ποδήλατο. Πιθανότατα η εικόνα στο βίντεο του Tik Tok είναι από αυτή την εξόρμηση. Σε αυτές τις εικόνες ο πρόεδρος της ΝΔ ακούγεται να λέει αστειευόμενος:  «Ώπα, Φαίδων»

 

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ