Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα αποκαλύπτει τι φοβάστε στις σχέσεις σας 

Ένα νέο και απλό τεστ προσωπικότητας σαρώνει στα social media και υπόσχεται να σας αποκαλύψει τι πραγματικά φοβάστε στις σχέσεις σας.

Οι στιγμές που περνάμε όταν είμαστε ερωτευμένοι και απολαμβάνουμε τις εμπειρίες με τους ερωτικούς μας συντρόφους είναι μερικές από τις πτυχές της ζωής που υποστηρίζουν την καλύτερη δυνατή συναισθηματική, πνευματική, σωματική και ψυχική υγεία μας. Όταν δηλαδή οι σχέσεις αυτές είναι αμοιβαία ικανοποιητικές και οι άνθρωποι μέσα σε αυτές διαθέτουν συμπληρωματικά χαρακτηριστικά και γνωρίσματα προσωπικότητας.

Βέβαια, ορισμένες εμπειρίες μπορούν να προκαλέσουν αρκετό άγχος ακόμη και στους πιο σταθερούς ανθρώπους, ώστε να τους κάνουν να αισθάνονται νευρικοί και να τους οδηγούν σε πανικό σχετικά με πτυχές της ερωτικής ζωής. Όλες οι σχέσεις έχουν τις δυσκολίες τους.

Αυτό το τεστ προσωπικότητας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι σας «πυροδοτεί» στις σχέσεις σας. Έτσι, αν θέλετε να καταλάβετε ποια είναι τα δικά σας υποσυνείδητα εναύσματα άγχους όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις, πρέπει να κάνετε αυτό το τεστ. Έχοντας αυτές τις πληροφορίες πρόχειρες ίσως σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα πράγματα λίγο πιο ομαλά την επόμενη φορά που θα εμφανιστεί αυτό το είδος κρίσης πανικού.

Το τεστ είναι απλό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε μία εικόνα. Δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτό που τραβάει το βλέμμα σας με την πρώτη ματιά. Τι βλέπετε; Έναν άνθρωπο με μανδύα, ένα πρόσωπο, ένα δέντρο ή το φεγγάρι

Τεστ προσωπικότητας: Τι παρατηρείτε πρώτα στην παρακάτω οπτική ψευδαίσθηση;

Τεστ προσωπικότητας οπτική ψευδαίσθηση

Ο άνθρωπος που φοράει μανδύα

Αν είδατε πρώτα το άτομο που φοράει έναν μανδύα, τότε ονειρεύεστε να φτιάξετε μια ισχυρή σύνδεση με ένα άτομο που σας “καταλαβαίνει” και, ταυτόχρονα, είστε τρομοκρατημένοι για το πόσο ευάλωτοι θα είστε όταν αυτό το άτομο εμφανιστεί.

Ξέρετε πολύ καλά ότι για να έχετε μια μόνιμη σχέση θα πρέπει να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να δει ποιος πραγματικά είστε, αλλά όσο λογικό κι αν είναι αυτό, είναι πολύ τρομακτικό να το σκέφτεστε.

Η πιθανότητα να γνωρίσει κάποιος άλλος τον πλήρη, αυθεντικό εαυτό σας είναι αυτό που σας φοβίζει. Οι φόβοι σας δεν χρειάζεται να σας εμποδίσουν να βρείτε την παντοτινή αγάπη. Η ενσυνειδητότητα είναι το κλειδί.

Το πρόσωπο

Αν είστε πρώτα το πρόσωπο, δεν σας εξιτάρει η ιδέα να μην μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε όταν και όπως ακριβώς θέλετε να το κάνετε. Αυτό είναι απολύτως δίκαιο. Αυτό που σας φοβίζει σε μια σχέση είναι ότι θα πρέπει να λάβετε τις ανάγκες του συντρόφου σας πάνω από τις δικές σας.

Ωστόσο, αν το να είστε σε μια δυνατή σχέση με κάποιον είναι σημαντικό για εσάς, θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να αναπτύξετε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη και ωριμότητα. Σίγουρα, το να φροντίζετε τον εαυτό σας είναι σημαντικό, αλλά μπορείτε να το κάνετε και αυτό, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις ανάγκες αυτού του εξίσου υπέροχου ατόμου που αγαπάτε.

Το δέντρο

Αν είδατε πρώτα το δέντρο, τότε αυτό που φοβάστε σε μία σχέση είναι ότι δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να περνάτε με τον εαυτό σας. Ωστόσο αν ερωτευτείτε κάποιον που σας καταλαβαίνει και θέλει πραγματικά να είναι μαζί σας, τότε θα καταλάβει ότι έχετε την ανάγκη να περνάτε κάποιον χρόνο μόνοι σας. Μην αφήνετε αυτού του είδους τα “τι θα γίνει αν” να σας εμποδίζουν από το να κάνετε μια ερωτική σχέση που μπορεί πραγματικά να εξελιχθεί σε παντοτινή αγάπη.

Το φεγγάρι

Για μερικούς ανθρώπους, η αρχή μιας σχέσης έχει να κάνει με την ελπίδα, το νέο ξεκίνημα και το μέλλον, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για αυτούς. Για εσάς, όμως, η αρχή μιας σχέσης σας γεμίζει με ανησυχίες, καθώς συνεχώς σκέφτεστε το πόσο πολύ θα πληγωθείτε όταν χωρίσετε.

Θέλετε απεγνωσμένα να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, αλλά δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι ένα ευτυχές τέλος βρίσκεται κάπου εκεί έξω. Αυτό που φοβάστε σε μία σχέση είναι ότι κάποια στιγμή θα πληγωθείτε πολύ.

Μην επιτρέπετε στις ανησυχίες για το τι μπορεί ενδεχομένως να συμβεί να σας αποτρέψουν από το να αναζητήσετε την αληθινή αγάπη.

πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με την γυναίκα σε 10 δευτερόλεπτα;

Hi-Fi Rush: Η μεγαλύτερη έκπληξη του Xbox για το 2023 ίσως κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ