Τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου: Ζυγοί, μπορεί να γνωρίσετε την αδελφή – ψυχή σας, όμως μην βιαστείτε

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 7 καλύτερα ζώδια για γάμο – Είναι ιδανικοί σύζυγοι

Κριός

Τι σε παρακινεί, Κριέ; Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μπορεί να νιώσετε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Διαχειριστείτε σήμερα μικρότερα έργα που μπορούν να γίνουν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Είναι καλύτερο να κάνετε ό,τι μπορείτε σε σύντομα ξεσπάσματα, παρά να προσπαθήσετε να αλλάξετε τον κόσμο και να μην ολοκληρώσετε τίποτα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Θέλετε παραγωγικότητα; Ξεκινήστε από κάτι μικρό και ανεβάστε ταχύτητα για να φουλάρετε στο τέλος.

Ταύρος

Το να πείτε αντίο σε μια σχέση μπορεί να σας πληγώσει και να αφήσει ένα τραύμα στην καρδιά σας, αλλά μπορεί επίσης να σας δώσει μια αίσθηση ελευθερίας. Νιώθετε δύναμη όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Μια ξαφνική αλλαγή μέσα σας μπορεί να αποτελέσει την ώθηση για να αποφασίσετε να αφήσετε ένα άτομο να ακολουθήσει τον δρόμο του ενώ εσείς τον δικό σας. Μπορεί να μην θέλατε να γίνει με αυτόν τον τρόπο, αλλά μόλις αυτό το άτομο δεν θα βρίσκεται πλέον στη ζωή σας θα νιώσετε ανακούφιση. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να είναι η επιβεβαίωση που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Είναι πολύ ωραίο να έχεις καλούς φίλους στη ζωή σου. Όταν βρίσκεις ένα άτομο με το οποίο μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, σου συμβαίνουν διάφορα άλλα πράγματα. Διαφωνείς με διαφορετικό τρόπο. Νιώθεις ότι μαθαίνεις και ωριμάζεις με αυτό το άτομο δίπλα σου. Μπορείτε να δείτε πώς λειτουργούν οι μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να πεις απλά αντίο σε έναν καλό φίλο σαν αυτό. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε τα καλά και τα κακά της ζωής. Μαθαίνουμε να βλέπουμε το θετικό σε κάθε κατάσταση, ακόμα κι αν υπάρχουν και αρνητικά.

Καρκίνος

Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σας ζωή. Με τη Σελήνη στον Κριό να σας ωθεί να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά, ξεκινάτε μια αλυσίδα γεγονότων που θέτει το μέλλον σας σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να αποφασίσετε ότι θα εστιάσετε σε ένα πράγμα αντί για πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας αρέσει ένα συγκεκριμένο θέμα και θέλετε να είστε ειδικός σε αυτό. Η σημερινή Σελήνη στον Κριό σας δίνει κίνητρο, ώθηση και αποφασιστικότητα. Όλα τα καλά πράγματα συμβαίνουν όταν βρίσκεστε σε μία καλή πνευματική κατάσταση. Αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε.

Λέων

Μαθαίνεις όσο προχωράς. Δεν χρειάζονται πολλά για να καταλάβετε τι σας αρέσει και τι δεν σας αρέσει. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε σε θέση να κόψετε τους δεσμούς με άβολες καταστάσεις όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό. Αν δεν είσαι χαρούμενος, τα συναισθήματά σου θα σε καθοδηγήσουν. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας και ακούστε τη διαίσθησή σας. Υπάρχει ένας λόγος που έχετε έντονες αντιδράσεις σε καταστάσεις, ανθρώπους και πράγματα.

Παρθένος

Ναι, μπορείς να είσαι λήπτης. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είσαι το άτομο που παίρνει ό,τι έχει προσφέρει ένα άλλο άτομο. Το να καταπιέσεις την περηφάνια σου μπορεί να μην εύκολο για σένα. Είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι κάτι από κάποιον. Αλλά, όταν το σύμπαν ανοίγει τις πόρτες του για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στη ζωή σας, περάστε μέσα από αυτές. Μην αφήσετε την περηφάνια σας να σας εμποδίσει να πάρετε αυτό που χρειάζεστε στη ζωή.

Ζυγός

Τι σας επιφυλάσσει η Σελήνη που βρίσκεται στον Κριό; Ξαφνικές γνωριμίες ακόμη και με την… αδελφή ψυχή σου. Μπορεί να χτυπηθείς από κεραυνοβόλο έρωτα και να νιώσεις ότι ένα συγκεκριμένο άτομο ήταν πάντα γραφτό να είναι στη ζωή σου. Αν και είναι πολύ εύκολο να πέσεις με τα μούτρα σε μία σχέση με ένα άτομο που φαίνεται να το γνώριζες από την προηγούμενη ζωή σου, είναι ακόμα καλύτερο να το γνωρίσεις σιγά σιγά. Δεν θέλετε να «καείτε» όταν μπορείτε να απολαύσετε μια σχέση που ανθίζει αργά, για μια ζωή.

Σκορπιός

Είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε. Εστιάστε στις μικρές στιγμές που συνθέτουν μεγάλα γεγονότα. Σκεφτείτε τις ρουτίνες σας, ειδικά αυτές που μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα χωρίς να δημιουργήσετε προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας. Εάν μπορείτε να καταλάβετε πώς να μεγιστοποιήσετε την καθημερινή σας ρουτίνα με καλό τρόπο, μπορεί να συμβούν εκπληκτικά πράγματα. Μπορείτε να έχετε περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και λιγότερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που δεν σας αρέσουν.

Τοξότης

Τι σου αρέσει να κάνεις; Η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τη δημιουργική σας πλευρά και σας εφοδιάζει με την επιθυμία να προχωρήσετε μόνοι σας. Αντί να βρίσκεστε κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να είναι δύσκολο να συνεργαστείτε, προτιμήστε ήσυχες, στοχαστικές ρυθμίσεις. Θέλετε να περάσετε χρόνο μόνο με τον εαυτό σας, κάτι που σας επιτρέπει να χαθείτε στις σκέψεις σας και να νιώσετε αυτό που νιώθετε βαθιά μέσα στην ψυχή σας.

Αιγόκερως

Ψάχνετε σπίτια; Μπορεί να δείτε ένα ακίνητο που σας θα σας κλέψει την καρδιά, εκεί που δεν το περιμένετε. Μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σας στο διαδίκτυο μία αγγελία ή  μπορεί να στείλετε μήνυμα σε κάποιον μεσίτη και να σας απαντήσει αμέσως. Πάρτε πρωτοβουλίες σήμερα ακόμα κι αν στο παρελθόν δεν ήσασταν τυχεροί. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι διαφορετική για εσάς. Σήμερα μπορεί να είναι Η μέρα!

Υδροχόος

Πρέπει να είσαι άμεσος σε αυτό που θέλεις και νιώθεις στην καρδιά σου. Μην μασάς τα λόγια σου σήμερα. Αυτό που πραγματικά θέλεις να πεις, βγες και πες το. Μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα στην αρχή να είστε τόσο ανοιχτοί και κραυγαλέα ειλικρινείς, αλλά είναι πολύ καλύτερο από το να είστε έμμεσοι και τα λέτε μπερδεμένα. Αυτή είναι η μέρα για άμεση επικοινωνία. Η μικρότερη απόσταση μεταξύ δύο σημείων, ακόμη και όταν μιλάμε, είναι μια ευθεία γραμμή.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί με τα χρήματα. Όταν η Σελήνη είναι στον Κριό, μπορεί να είστε παρορμητικοί στις αγορές σας. Ίσως σας είναι πιο εύκολο να αγοράσετε πράγματα που νομίζετε ότι θέλετε επειδή είναι σε προσφορά. Διαχειριστείτε τον προϋπολογισμό σας και σκεφτείτε πραγματικά όλες τις στιγμές που το πάτημα ενός κουμπιού για αγορά είναι δελεαστικό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ