Τα ζώδια σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου: Σκορπιοί, μία απώλεια οδηγεί σε κέρδος

Τι θα συμβεί σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 3 ζώδια που επιθυμούν μακροχρόνια σταθερότητα στις σχέσεις

Κριός

Έχεις το χάρισμα της φλυαρίας, Κριέ. Η Σελήνη περνά στους Διδύμους, τον ηλιακό σου οίκο της επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να γράψετε ένα ιστολόγιο, να ξεκινήσετε ένα podcast ή να έχετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση. Είστε σε θέση να μιλήσετε με σαφήνεια και να επικοινωνήσετε την άποψή σας.

Ταύρος

Ξοδέψτε τα χρήματά σας με σύνεση. Η Σελήνη επηρεάζει τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων και των προσωπικών οικονομικών. Επικεντρωθείτε στις πρακτικές πτυχές των επιχειρήσεων και σε ό,τι μπορεί να σας προσφέρει μια αίσθηση ασφάλειας. Πάρτε αποφάσεις που ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές σας αξίες και με ό,τι σας φαίνεται σωστό.

Τα 4 ζώδια που κρύβουν τα αληθινά τους συναισθήματα

Δίδυμοι

Τι θέλετε να κάνετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο; Η Σελήνη βρίσκεται στον ηλιακό οίκο της προσωπικής ταυτότητας σας. Ο προβληματισμός μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέρος της ημέρας σας. Εξασκηθείτε στην ενσυνειδητότητα. Να θυμάστε, οι άνθρωποι είναι καθρέφτες και όταν βλέπετε κάτι που σας αρέσει ή δεν σας αρέσει σε αυτούς, είναι καιρός να δουλέψετε σε αυτόν τον τομέα και της δικής σας ζωής.

Καρκίνος

Ψάξε μέσα σου Καρκίνε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο της πνευματικότητας και των κρυφών πραγμάτων. Είναι καλό να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Στη μοναξιά, μπορείτε να ακούσετε την εσωτερική φωνή σας. Αποκτάς διορατικότητα και σοφία για το μέλλον και για το τι πρέπει να αλλάξεις για να κάνεις μεγάλες βελτιώσεις.

Τα 4 ζώδια που είναι συχνά άτυχα στην αγάπη

Λέων

Ώρα να επεκταθείς και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Η Σελήνη περνάει στον ηλιακό σας οίκο της δικτύωσης και των επαγγελματικών – φιλικών σχέσεων. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για την έναρξη ενός νέου έργου που προωθεί την αλλαγή σε μια κοινότητα. Χτίστε σχέσεις με ομοϊδεάτες που μοιράζονται πληροφορίες για τον κλάδο που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Παρθένος

Κάνε αίτηση για τη δουλειά, Παρθένε. Η Σελήνη θα επηρεάσει τον ηλιακό οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας. Είσαι φιλόδοξο άτομο, οπότε, φυσικά, ανυπομονείς να ανέβεις τη σκάλα της επιτυχίας. Σήμερα, δείξτε στους άλλους ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε νέες ευθύνες και να αναπτύξετε το ρόλο σας σε μια εταιρεία, δουλειά ή θέση.

Ζυγός

Θέλετε να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο; Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ταξίδια μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε νέα πράγματα και να διευρύνετε το μυαλό σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μάθημα στο εξωτερικό ή να προγραμματίσετε να ακούσετε μια διάλεξη από έναν επισκέπτη καθηγητή κολεγίου ή πανεπιστημίου που έρχεται στην περιοχή σας.

Σκορπιός

Τι δεν θέλετε να γνωρίζουν ή να έχουν πρόσβαση οι άλλοι; Η Σελήνη βρίσκεται στον ηλιακό σας οίκο των κοινών πόρων και των μυστικών. Ποτέ δεν ξέρετε τι τύχη θα έχετε μέχρι να συμβεί. Μια απώλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο κέρδος στην πορεία. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο για εσάς να πάρετε έγκριση για ένα δάνειο ή ακόμη και για αύξηση της γραμμής σε μια πιστωτική κάρτα.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις τι είναι αυτό που θέλεις, Τοξότη. Η Σελήνη περνά στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων και του γάμου. Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να περάσετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας με το έτερον σας ήμισυ. Θα απολαύσετε την επεξεργασία ενός έργου με το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας συνάδελφος ή φίλος μπορεί να γίνει μέλος της καθημερινής σας ομάδας για να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές δουλειές.

Αιγόκερως

Προσαρμόστε το πρόγραμμά σας, Αιγόκεροι. Η Σελήνη περνάει την ημέρα στους Διδύμους, τον ηλιακό σας οίκο της καθημερινής ρουτίνας και της υγείας. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να αποτελέσει προτεραιότητα σήμερα. Η ζωή μπορεί να έχει πολλές ασχολίες και να καταλήγετε να χαρίζετε τον χρόνο σας σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας. Ανατρέψτε τα πράγματα και βάλτε την σωματική και συναισθηματική ευεξίας σας στην κορυφή της λίστας σας.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να παίξετε και να διασκεδάσετε, Υδροχόε. Η Σελήνη περνά τη μέρα στους Διδύμους, τον ηλιακό οίκο της δημιουργικότητας. Δεν είναι κακό να κυνηγάτε τα πράγματα που σας φέρνουν ευτυχία και χαρά. Στην πραγματικότητα, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να επιλέξετε την ευτυχία και να κάνετε τα μικρά πράγματα που αγαπάτε. Παίξτε καλή μουσική. Πάρτε ένα νέο έργο τέχνης για το σπίτι σας. Χορέψτε όταν μπορείτε.

Ιχθύες

Ποιες ανέσεις σε κάνουν να νιώθεις καλά μέσα σου; Η Σελήνη θα επηρεάσει τον ηλιακό οίκο του σπιτιού σας. Εξερευνήστε τις συναισθηματικές σας ρίζες. Ποιες εμπειρίες σας οδήγησαν στο να βλέπετε τον κόσμο όπως τον βλέπετε τώρα; Αυτή η μέρα είναι ιδανική για να γράψετε ημερολόγιο και να εξερευνήσετε τη γενεαλογία, την ιστορία και το παρελθόν της οικογένειάς σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ