Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου: Λέοντες, ανοίγουν οι πόρτες σε κρυμμένα όνειρα

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που τσακώνονται πολύ στις σχέσεις τους

Κριός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη όλες τις δικαιολογίες, Κριοί. Στις 8 Ιανουαρίου ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες και φέρνει κάποιες δυσκολίες. Για την ώρα επικεντρωθείτε στο πως μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα τα πλάνα σας.  Αυτό που σας εμποδίζει να διασκεδάσετε μπορεί να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με την ορμή και τις φιλοδοξίες σας. Αυτή είναι η μέρα που θα καταλάβετε πώς να λύσετε σύνθετα προβλήματα. Γράψτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας. Το ημερολόγιο μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς την αποσαφήνιση του τι πρέπει να κάνετε και πότε.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα πάρουν τα μεγαλύτερα ρίσκα το 2024

Ταύρος

Οι φίλοι είναι ένας αναξιοποίητος πόρος στη ζωή σας και κατά το τετράγωνο Ποσειδώνα – Ερμή, οι σχέσεις σας είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη. Αυτή είναι μια μέρα για να απολαύσετε συζητήσεις γεμάτες με διορατική σοφία και συμβουλές. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι μαθαίνετε κάτι καινούργιο και αυτό σας βοηθά να αναπτυχθείτε. Είναι μια υπέροχη μέρα για να γιορτάσετε τις φιλίες σας!

Τα 4 ζώδια που πιστεύουν περισσότερο στην αγάπη

Δίδυμοι

Είστε εσείς και ο σύντροφός σας εναντίον του κόσμου. Κατά το τετράγωνο Ποσειδώνα – Ερμή, μαθαίνετε να αγκαλιάζετε τις διαφορές που έχετε με κάποιον που αγαπάτε.

Αυτή είναι μια μέρα για σύνδεση σε πνευματικό επίπεδο. Αφήνοντας στην άκρη την υπερηφάνεια, μπορεί να βρείτε μια μέση λύση. Αφήστε την αγάπη και την γαλήνη να κυριαρχούν στις σχέσεις και την ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμά σας μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θα σας βοηθήσει να «καθαρίσετε» το μυαλό σας από την ένταση που επικρατεί στον κόσμο γύρω σας.

Ο Ερμής στον οίκο που σχετίζεται με την υγεία σας καθιστά απαραίτητο να βάλετε την υγεία και την ευεξία στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας. Μπορεί να μην συνιστώνται ταξίδια αυτήν την εβδομάδα, αλλά μία επίσκεψη σε μια βιβλιοθήκη και ένα μουσείο ή μια ταινία, μπορεί να προσφέρει τη γλυκιά απόδραση που χρειάζεστε.

Λέων

Το μυαλό σου ξεκλειδώνει το μονοπάτι προς την ευτυχία, Λέων, και όταν βρεθείς σε ένα μέρος όπου φαίνεται ότι τίποτα δεν πάει καλά, πίστεψε ότι υπάρχει διέξοδος. Ενώ δεν υπάρχει χώρος για τοξική θετικότητα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ανοίγει τις πόρτες σε κρυμμένα όνειρα και βαθιές φαντασιώσεις. Μπορείτε να βρείτε έναν τρόπο να δείτε πέρα από την τρέχουσα κατάστασή σας.

Υπάρχουν στιγμές που το να εστιάζετε στη στιγμή δεν είναι ο σωστός τρόπος. Για σήμερα, να έχετε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μάλλον ήρθε η ώρα να εκδηλωθείτε.

Παρθένος

Το μόνο πράγμα που ισχύει για τις οικογένειες είναι ότι όσο πιο κοντά είστε τόσο περισσότερο έχετε την τάση να μαλώνετε και να πατάτε ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Ενώ μερικοί Παρθένοι θα μπορούσαν να λατρεύουν τα πειράγματα, κάποιοι άλλοι μπορεί να μην θέλουν να απαντήσουν σε μια κλήση ή ένα μήνυμα. Δεν θέλετε γενικά να έχετε περιπέτειες. Με το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα οι παρεξηγήσεις μπορούν να φανούν σαν ψέματα. Μπορεί ακόμη και να αισθανθείτε ότι ένας καλοπροαίρετος συγγενής σας δεν είναι ειλικρινής με τον εαυτό του. Αυτή είναι μια δύσκολη μέρα για εσάς σε μερικά επίπεδα, αλλά αν είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω και να τη δείτε ως μέρος ενός κύκλου ανάπτυξης, μπορείτε να αντλήσετε πολλά μαθήματα.

Ζυγός

Δεν μπορείς να πάρεις τα λόγια σου πίσω, Ζυγέ. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα είναι ταυτόχρονα μια προειδοποίηση και μια ολισθηρή πλαγιά σε λάθος μονοπάτι αν δεν προσέξεις. Τα πράγματα που πρέπει να αποφύγετε περιλαμβάνουν τα κουτσομπολιά και το να πείτε κάτι που δεν πρέπει στο λάθος άτομο.

Εάν νιώθετε θυμό με κάποιον φίλο ή συνεργάτη σας, μην απαντάτε.Δεν χρειάζεται να προσθέσετε κανένα δράμα στη ζωή σας, σωστά; «Ειρήνη και αρμονία» Αυτό μπορεί να είναι το motto σας. Αφήστε τη σιωπή να είναι ο καλύτερος φίλος σας.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά θέματα βρίσκονται στο επίκεντρο. Η αλήθεια είναι ότι το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να εκπέμπει μια παραπλανητική ενέργεια που σας οδηγεί να πιστεύετε ότι είστε σε καλύτερη θέση από ό,τι πραγματικά είστε. Μπορεί να δυσκολεύεστε που δεν αγοράζετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Το shopping μπορεί να είναι θεραπευτικό μερικές φορές, αλλά προτού γεμίσετε το καλάθι σας και πάτε στο ταμείο ή πατήσετε το κουμπί στο ηλεκτρονικό κατάστημα για να ολοκληρώσετε τις αγορές σας, αναρωτηθείτε αν χρειάζεστε πραγματικά όλα αυτά τα πράγματα; Η απάντηση μπορεί να είναι όχι.

Τοξότης

Μην σκέφτεστε υπερβολικά τα όνειρά σας για να αποκτήσετε κάτι ή να βρείτε το σπίτι των ονείρων σας. Μπορεί να φαίνονται μη ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή. Ίσως μάλιστα να φοβάστε ότι δεν θα έχετε ποτέ αυτό που θέλετε στο μέλλον. Το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να είναι ένα εργαλείο στον δρόμο προς την αλλαγή, Τοξότη.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτό που επιθυμείτε, τόσο περισσότερα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν προσελκύοντάς το αντικείμενο του πόθου σας στη ζωή σας. Το σύμπαν σας βοηθά να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να δείτε το μονοπάτι που οδηγεί στην επιτυχία. Μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας. Μπορεί να είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Χρειάζεται μόνο μια υπόδειξη για να δείτε ότι μια κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Και όταν βρεθείτε σε θέση να κόψετε τους δεσμούς με το παρελθόν, μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε.

Μια στιγμή συνειδητοποίησης μπορεί να επιταχύνει την αλλαγή που θα χρειαζόταν χρόνια για να επιτευχθεί αν είχατε μείνει στο σκοτάδι. Αυτή είναι η μαγεία όταν ο Ερμής που βρίσκεται στον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Η ομίχλη διαλύεται και βλέπεις τα πράγματα πεντακάθαρα, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Υδροχόος

Σε όλους αρέσει να λαμβάνουν ένα σημείωμα ή μια χειρόγραφη κάρτα και σήμερα μπορεί να σας φανεί διασκεδαστικό να αφήσετε μια σε έναν φίλο ή συνάδελφο για να τους ενημερώσετε ότι τους σκέφτεστε.

Με τον Ερμή στον τομέα της δικτύωσης σας, είναι μια εξαιρετική στιγμή να παραμείνετε συνδεδεμένοι με άτομα στο δίκτυο της επιχείρησής σας. Διατηρήστε τις επαφές σας δηλαδή! Εάν έχετε μείνει ανενεργοί στο LinkedIn, σκεφτείτε να δημοσιεύσετε κάτι για να ενημερώσετε τους ανθρώπους ότι είστε ακόμα ενεργοί, διαθέσιμοι για δικτύωση και ετοιμοπόλεμοι!

Ιχθύες

Μπορεί να ακούσετε καλά νέα που να σχετίζονται με τη δουλειά ή την προαγωγή που περιμένατε. Ο Ερμής στον οίκο της καριέρας και της κοινωνικής σας θέσης ίσως φέρει κάποιο νέο από υψηλόβαθμα στελέχη, το αφεντικό σας ή έναν υπεύθυνο λήψης αποφάσεων.

Μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις στη δουλειά, αλλά ο επαγγελματισμός σας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αποτελεσματικά κάθε μία. Θα σας ανατεθούν ορισμένα κρίσιμα καθήκοντα, καθώς η εταιρεία αρχίζει να σας εμπιστεύεται. Να τα φέρετε εις πέρας για να αποδείξετε την ικανότητά σας. Η υπομονή που δείξατε λειτουργεί υπέρ σας και επιβραβεύεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ