Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου: Ζυγοί, αφήστε τα όλα να ξεδιπλωθούν

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός 21 Μαρτίου – 20 Απριλίου

Μπορεί να είστε απασχολημένοι με τα σχέδια, αλλά είναι εξίσου καλό να παραμένετε σε εγρήγορση για τυχόν διαισθητικές ωθήσεις. Θα μπορούσατε να κατευθυνθείτε προς οτιδήποτε ή οποιονδήποτε σας τραβήξει τα “κορδόνια της καρδιάς σας” ή που προσφέρει ένα όνειρο για να πιστέψετε. Ωστόσο, η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς υποδηλώνει ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή για μια νέα αρχή και καθώς ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα δείτε καθαρά τι πρέπει να κάνετε και πώς ακριβώς να το κάνετε, Κριοί.

Ταύρος 21 Απριλίου – 21 Μαΐου

Οι φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί με τους τρόπους φροντίδας τους. Αλλά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι των οποίων τα κίνητρα μπορεί να είναι αμφισβητήσιμα, γι’ αυτό ακούστε το ένστικτό σας. Πράγματι, η Νέα Σελήνη στην κοινωνική σας ζώνη μπορεί να συμπέσει με ένα νέο ξεκίνημα και μια απόφαση να κινηθείτε σε άλλους κύκλους. Επιπλέον, καθώς ο Ερμής εισχωρεί σε μια ζώνη υψηλής πτήσης, ήρθε η ώρα να προωθήσετε τον εαυτό σας και να συνδεθείτε με άτομα με επιρροή.

Δίδυμοι 22 Μαΐου – 21 Ιουνίου

Αυτή μπορεί να είναι μια εβδομάδα νέων ξεκινημάτων, με τη Νέα Σελήνη στον τομέα των στόχων και των φιλοδοξιών σας να σας ενθαρρύνει προς τα εμπρός και προς τα πάνω. Μπορεί να έχετε ένα μεγάλο όραμα για το τι ελπίζετε να επιτύχετε, και αν βοηθάει άλλους, ακόμα καλύτερα. Ωστόσο, είναι σοφό να αποφεύγετε παρορμητικές ή κακοσχεδιασμένες κινήσεις. Κάτι μπορεί να φαίνεται τέλειο, αλλά αν προσφέρει μια γρήγορη λύση, ξανασκεφτείτε το!

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 23 Ιουλίου

Είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε μια νέα ευκαιρία; Αν ναι, βασικές πτυχές σας ενθαρρύνουν να βγείτε με πίστη και να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Ωστόσο, με τον Ερμή να ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα, ίσως είναι συνετό να κάνετε μερικές ερωτήσεις προτού εμπλακείτε πολύ. Πριν κάνετε μια κίνηση, σκεφτείτε προσεκτικά τις προτεραιότητές σας.

Λέων 24 Ιουλίου – 23 Αυγούστου

Μερικά πράγματα προορίζονται να παραμείνουν μυστήριο, εκτός κι αν έχετε τη διαύγεια του μυαλού να τρυπήσετε την ομίχλη και να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Με μια Νέα Σελήνη σε μια μυστική ζώνη, η επόμενη εβδομάδα μπορεί να είναι ένα σημείο καμπής, ενθαρρύνοντάς σας να μην αφήσετε τα πράγματα να παρασυρθούν, αλλά να ανακτήσετε τον έλεγχο. Είτε αυτό αφορά οικονομικά, επαγγελματικά θέματα ή στενή σχέση, θα είστε έτοιμοι για την αλήθεια.

Παρθένος 24 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μια αιθέρια σύνθεση μπορεί να αναδείξει όλα όσα είναι τέλεια για έναν εκκολαπτόμενο ρομαντισμό ή οποιαδήποτε νέα σχέση. Σκέφτεσαι να προχωρήσεις τα πράγματα παρακάτω, Παρθένε; Αν ναι, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε για ποιον σκοπό επιτρέπετε στον εαυτό σας. Μπορεί αυτή η σύνδεση να λειτουργεί καλά και στους δύο σας, αλλά είναι επίσης πιθανό να εμφανιστούν ελαττώματα. Εάν μπορείτε να δεχτείτε αυτό το άτομο όπως είναι, η ζωή θα είναι πιο εύκολη.

Ζυγός 24 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι ένα κάλεσμα να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σε σχέση με τη δουλειά σας, τον τρέχοντα τρόπο ζωής ή ορισμένες συνήθειες που μπορεί να αρνείστε. Εάν αναγνωρίζετε οποιοδήποτε ζήτημα, όσο δύσκολο ή επίπονο κι αν είναι, τότε μια νέα αρχή θα μπορούσε να είναι δική σας. Προσοχή, με τον Ουρανό να προκαλεί ανησυχία, ίσως βιάζεστε να δείτε αποτελέσματα. Αφήστε τα όλα να ξεδιπλωθούν, Ζυγέ.

Σκορπιός 24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου

Ένα μακροχρόνιο ζήτημα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο λέξεων, καθώς ο Ερμής και ο Άρης ευθυγραμμίζονται με τον Ουρανό. Ανέχτηκα αρκετά; Μπορεί να θέλετε να κόψετε τους δεσμούς με αυτό το άτομο μια για πάντα. Μπορεί να είναι προφανές ότι τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχίσουν όπως έχουν, οπότε ξεκαθαρίστε τη θέση σας και μετά αποχωρήστε. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να αποκτήσει μια αύρα γαλήνης καθώς φροντίζετε τον εαυτό σας και απολαμβάνετε λίγη περιποίηση.

Τοξότης 23 Νοεμβρίου –21 Δεκεμβρίου

Τα επίπεδα ενέργειας μπορεί να κυμαίνονται, ειδικά με έμφαση στους Ιχθύες. Έχοντας αυτό κατά νου, μπορεί να σας βοηθήσει να απλοποιήσετε το πρόγραμμά σας και να εστιάσετε στη χαλάρωση και στις διακοπές σας Ακόμα κι έτσι, η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να κάνετε θετικές αλλαγές στην εσωτερική σας κατάσταση. Και όμως υπάρχουν στιγμές που θα είστε και εσείς ανήσυχοι, οπότε προσπαθήστε να διοχετεύσετε τέτοια συναισθήματα σε ένα άθλημα ή χόμπι, αν μπορείτε.

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Χρειάζεται κάποιος που γνωρίζετε ένα χέρι βοήθειας; Καθώς ο τρέχων αστρικός χάρτης αναδεικνύει τη συμπονετική σας πλευρά, μπορεί να μην διστάσετε να εμπλακείτε. Είτε αυτό σημαίνει να φέρετε και να μεταφέρετε είτε να ακούτε ενώ ξεχύνουν την καρδιά τους, οι προσπάθειές σας θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης κάποιου στην ανθρώπινη φύση. Είστε έτοιμοι να αγοράσετε ή να υπογράψετε; Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά τα μικρά γράμματα, Αιγόκερε.

Υδροχόος 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Είναι σημαντικό να ανακτήσετε τον έλεγχο των χρημάτων σας και να βρείτε τρόπους να περιορίσετε τυχόν υπερβολικές δαπάνες. Εάν δεν έχετε θέσει ακόμη τους οικονομικούς σας στόχους για το επόμενο έτος, τότε ίσως είναι καιρός να το κάνετε. Όσο περισσότερο ορίζετε τι θέλετε σε αυτόν τον τομέα, τόσο μεγαλύτερη σαφήνεια θα έχετε. Χρησιμοποιήστε τη Νέα Σελήνη για να ξεκινήσετε μια νέα φάση. Ωστόσο, μια μικρή απόλαυση μπορεί να φέρει μεγάλη ευχαρίστηση, Υδροχόε.

Ιχθείς 20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Μπορείς να είσαι όποιος θέλεις, Ιχθύ. Η ευαισθησία και η ενσυναίσθησή σας σημαίνουν ότι συχνά ταυτίζεστε με δυνατούς χαρακτήρες ή απορροφάτε προσωρινά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας οποιουδήποτε κι αν είστε. Σαν χαμαιλέοντας, είστε καλοί στο να προσαρμοζεστε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι ένα κάλεσμα για να ξεχωρίσετε και να υποστηρίξετε εκείνα τα σχέδια και τα έργα που έχουν βαθύ προσωπικό νόημα για εσάς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ