Τα ζώδια σήμερα, 3 Δεκεμβρίου: Ζυγοί, αφήστε πίσω το παρελθόν και μην έχετε τύψεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Αυτό το ζώδιο είναι το πιο «διαβολικό», λέει αστρολόγος – «Μην δεις τον κακό εαυτό του»

Κριός

Επικεντρώσου στα καλά, Κριέ. Όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, είναι ώρα να προσέξετε την υγεία σας και την ευεξία του σώματός σας. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να αφοσιωθείτε ξανά στη φυσική σας  κατάσταση. Ξεκινήστε από κάτι μικρό. Πηγαίνετε για μια βόλτα και προσπαθήστε να πετύχετε τον στόχο σας. Επιδιώξτε να λάβετε τη σωστή ποσότητα νερού και, αν μπορείτε, επικεντρωθείτε στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας.

Ταύρος

Βρείτε χρόνο για τα πράγματα που αγαπάτε να κάνετε. Η Σελήνη στην Παρθένο σας ενθαρρύνει να κάνετε πράγματα που αγαπάτε. Σχεδιάστε ένα μπάρμπεκιου απόψε και απολαύστε το αγαπημένο σας επιδόρπιο. Δημιουργήστε μια νέα λίστα τραγουδιών και προσθέστε τις μελωδίες που θέλετε να ακούτε σε επανάληψη ενώ προπονείστε στο γυμναστήριο. Καλέσετε τους φίλους σας στο σπίτι, χαλαρώστε και σχεδιάστε να περάσετε μια υπέροχη μέρα.

Δίδυμοι

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να επιστρέφετε στο σπίτι, σε ένα μέρος που είναι και τακτοποιημένο και πεντακάθαρο, οπότε όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, μπορεί να νιώσετε την επιθυμία για… «κάθαρση». Μην σπαταλήσετε ολόκληρη την ημέρα σας καθαρίζοντας.  Εστιάστε σε ένα μέρος του σπιτιού κάθε μέρα, και μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχετε καταφέρει να ολοκληρώσετε όλες τις δουλειές, έχοντας κρατήσει και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Να είστε ακριβείς. Είναι καλό να κάνετε σημαντικές συζητήσεις, αλλά είναι επίσης εύκολο να ξεφύγετε από την πορεία σας και να χάσετε τον στόχο που είχατε θέσει. Τώρα που η Σελήνη είναι στην Παρθένο, οργανώστε τις σκέψεις σας. Δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα στο μυαλό σας. Γράψτε τις ιδέες σας. Στόχος να εστιάσετε στα σημαντικά σημεία.

Λέων

Η Σελήνη θα μπει στην Παρθένο, τον τομέα των χρημάτων και της προσωπικής σας περιουσίας. Να είστε ευγνώμονες για τα πράγματα που έχετε.  Δημιουργήστε μια λίστα με τα πράγματα που θα θέλατε να επιτύχετε σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων με τους οποίους μπορείτε να επενδύσετε χρόνο στον εαυτό σας. Είσαι το μεγαλύτερο προτέρημά σου, Λέων. Λοιπόν, αγκάλιασε την υπέροχη πλευρά του εαυτού σου.

Παρθένος

Αυτή είναι η ώρα σου να λάμψεις, Παρθένε. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας για λίγες μέρες, οπότε μπορεί να νιώθετε πως έχετε κίνητρο να κάνετε μικρά πράγματα που βελτιώνουν την προσωπική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη νέα χρονιά. Πώς θα θέλατε να βελτιώσετε τη ζωή σας; Σε ποιους τομείς θέλετε να εστιάσετε πρώτα. Δώστε προτεραιότητα στη λίστα σας.

Ζυγός

Το παρελθόν είναι πίσω σας, οπότε γιατί να ασχολείστε με αυτό; Μπορείτε να το ξαναφέρετε στο μυαλό σας, ξανά και ξανά όταν η Σελήνη είναι στην Παρθένο, όμως αυτό δεν θα σας βοηθήσει. Αντί να επικεντρώνεστε υπερβολικά σε αυτά που δεν μπορείτε να αλλάξετε, εστιάστε στο να αλλάξετε αυτά που μπορείτε. Γράψτε τις τύψεις σας και μετά απορρίψτε τις. Συγχωρήστε τον εαυτό σας για τα πράγματα που θα θέλατε να μην είχατε κάνει ή θα μπορούσατε να έχετε αναθεωρήσει. Αφήστε αυτή τη στιγμή να σας διδάξει, αλλά θυμηθείτε να προχωράτε μπροστά.

Σκορπιός

Οι φίλοι είναι τόσο σημαντικοί, οπότε κατά τη διάρκεια της Σελήνης στην Παρθένο για τις επόμενες μέρες, προσπαθήστε να έρθετε κοντά με τους ανθρώπους που σημαίνουν τόσα πολλά για εσάς στη ζωή σας. Να βγάζετε προς τα έξω θετική ενέργεια. Μην φοβάστε να πείτε στους ανθρώπους ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτούς. Είναι πάντα καλό να μοιράζεστε ανοιχτά πόσα σημαίνουν οι άνθρωποι για σένα.

Τοξότης

Η Σελήνη θα εισέλθει στην Παρθένο, στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους. Ο έλεγχος μπορεί να έχει ξεφύγει από χέρια σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να προλάβετε να κάνετε κάποια δουλειά που έχει μείνει ημιτελής. Εάν έχετε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα, οργανώστε καλύτερα το ημερολόγιό σας  και ολοκληρώστε γραφειοκρατικές εργασίες. Ενημερώστε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βελτιστοποιήσετε τις αναρτήσεις σας.

Αιγόκερως

Μελέτησε τον κόσμο, Αιγόκερε. Είσαι σαν μαθητής της ζωής όταν η Σελήνη είναι στην Παρθένο. Σχεδίασε να ταξιδέψεις ακόμα κι αν πιστεύεις ότι δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι. Δες φωτογραφίες από τα μέρη που θες να πας. Φαντάσου τον εαυτό σου εκεί. Δίδυμοι, ξεκινήστε να… ζητάτε από το σύμπαν βοήθεια για να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που θέλετε. Σημειώστε μια ημερομηνία που θα θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι και βάλτε στο μυαλό σας ότι θα το πραγματοποιήσετε.

Υδροχόος

Η Σελήνη εισέρχεται στον τομέα των οικονομικών και των μυστικών σας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά. Θα μπορούσατε να βρείτε χρήματα σε μια τσέπη ενώ πλένετε ρούχα ή να ενημερωθείτε ότι θα σας έρθει σύντομα μια επιταγή ή μπόνους από τη δουλειά σας. Αυτή είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δημιουργήσετε ένα χρονοδιάγραμμα πληρωμής λογαριασμών, ώστε όλες οι πληρωμές και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις να είναι οργανωμένες και να γνωρίζετε πού είναι τα πάντα για να διαχειριστείτε καλύτερα τις εργασίες σας.

Ιχθύες

Ο έρωτας και ο ρομαντισμός κυριαρχούν όταν η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο, τον τομέα των δεσμεύσεών σας. Μπορεί να είναι η στιγμή που γίνεστε πιο δεκτικοί στην αγάπη. Μπορεί να δυσκολευτείτε να αποδεχτείτε μία σχέση, αλλά τις επόμενες μέρες αυτό μπορεί να είναι το μόνο που θα μπορείτε να σκεφτείτε. Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να σκέφτεται το θέμα πιο ενεργά, μπορεί να είναι η καρδιά σας που λέει ότι ξέρει τι θέλει.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ