Τα ζώδια σήμερα, 20 Μαρτίου: Ζυγοί, αντιμετωπίστε τις προκλήσεις στην ερωτική σας ζωή

Τι θα συμβεί σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Κριός

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να δημιουργήσει και να εκφραστεί με τρόπους που απαιτούν πολλή φαντασία. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, το ηλιακό σπίτι που αφορά τον εαυτό σας, και είναι επίσης ο μήνας των γενεθλίων σας. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας από την αρχή. Χωρίς ανάδρομους πλανήτες και τη Σελήνη στον Λέοντα, μπορείτε να εστιάσετε στους στόχους σας με ισχυρή αποφασιστικότητα.

Ταύρος

Ταύρε, ξεκίνα ένα καινούριο project! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι των κρυφών εχθρών, ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις την αρνητική προσοχή είναι να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε πράγματα που αγαπάς πραγματικά. Μην δίνεις σημασία στη γνώμη των άλλων. Αντίθετα, άφησε τη θετική σου ενέργεια να σε βοηθήσει να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.

Δίδυμοι

Δίδυμοι, γυμναστείτε! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σας σπίτι των φιλιών και των συνεργασιών, ένας σημαντικός τομέας όπου μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο και προσοχή είναι η υγεία και η ευεξία των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν. Για να καταλάβετε καλύτερα τις δυνατότητες και τις πιθανές αδυναμίες των σχέσεών σας, μπορείτε να διαβάσετε βιβλία, να ακούσετε podcasts και να μελετήσετε την ανθρώπινη φύση. Έτσι, θα γίνετε πιο οξυδερκείς στις ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε πιο δυνατές και υγιείς σχέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, θέσε τολμηρούς στόχους! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι της καριέρας και της κοινωνικής σου εικόνας, ήρθε η ώρα να εκφράσεις τις φιλοδοξίες σου. Με τον δυναμισμό και την φιλοδοξία σου, θα βρεις τις ευκαιρίες που ταιριάζουν στα όνειρα και τους στόχους σου. Θα δεις ότι τα πράγματα αρχίζουν να υλοποιούνται, και αυτό θα τροφοδοτήσει την επιθυμία σου να συνεχίσεις!

Λέων

Λέοντα, άσε τον εαυτό σου να είναι αυθόρμητος! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι της περιπέτειας, να είσαι ανοιχτός σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να προκύψει στην καριέρα, τη ζωή και τον έρωτα. Δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να σου προσφέρει ένα ανοιχτό μυαλό μέχρι να το δοκιμάσεις. Ίσως να έρθεις σε επαφή με κάτι καινούργιο που αρχικά δεν πίστευες ότι θα σου άρεσε, αλλά τελικά να ανακαλύψεις ότι το απολαμβάνεις πραγματικά.

Παρθένος

Ώρα για εξάσκηση στην ενσυνειδητότητα! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι των μυστικών, αυτόν το μήνα μπορείς να συντονιστείς με τον εσωτερικό σου κόσμο. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου στη φύση ή στην ήσυχη μοναξιά ενός χώρου που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Δοκίμασε να κάνεις διαλογισμό και βρες πράγματα που σου φέρνουν χαρά. Μην αφήνεις το παρελθόν ή κάποιο λάθος να ορίσει το μέλλον σου.

Ζυγός

Ζυγέ, αντιμετώπισε κατά μέτωπο τις προκλήσεις στην ερωτική σου ζωή. Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι των δεσμεύσεων, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στην ενδυνάμωση των σχέσεών σου. Κλείσε τραπέζι για ένα ρομαντικό δείπνο αυτή την εβδομάδα. Πάρε εσύ την πρωτοβουλία να τηλεφωνήσεις. Στείλε μια κάρτα ή ένα γρήγορο μήνυμα για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, μπορείς πραγματικά να γίνεις ένας εξαιρετικός ηγέτης! Με τον Ήλιο στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι της καθημερινής ρουτίνας, διανύεις μια περίοδο δυναμικού μετασχηματισμού. Μπορείς να μάθεις να κάνεις κάτι που πραγματικά επιθυμείς και να αναδείξεις τα επιτεύγματά σου σε μεγάλο βαθμό. Εθελοντισμός επίσης! Κάνε πολλές ερωτήσεις, όποτε μπορείς, σε ανθρώπους που εργάζονται σε τομείς που θα ήθελες να δραστηριοποιηθείς κι εσύ μια μέρα.

Τοξότης

Τοξότη, είσαι ανεξάρτητος στοχαστής και δεν επηρεάζεσαι εύκολα από τις απόψεις των άλλων. Σκέφτεσαι κριτικά και διαμορφώνεις τις δικές σου πεποιθήσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό για σένα όταν ο Ήλιος βρίσκεται σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, που είναι το ηλιακό σου σπίτι της χαράς. Κυνήγησε τους στόχους σου! Δημιούργησε μια λίστα με πράγματα που θες να πετύχεις και ξεκίνα να σχεδιάζεις πώς θα τα κάνεις πραγματικότητα, ένα προς ένα!

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος να μιλήσετε σε άτομα που βρίσκονται σε κάποια υψηλή θέση για αμοιβαία επωφελείς αποφάσεις που ελπίζετε να λάβουν. Είναι επίσης μια πολύ καλή μέρα για να κανονίσετε σημαντικές συναντήσεις με ανώτερα στελέχη και να υποβάλετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και φιλοδοξίες για το μέλλον της επιχείρησης στην οποία εργάζεστε.

Υδροχόος

Υδροχόε, μάθε κάτι καινούργιο για τον εαυτό σου! Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, το ηλιακό σου σπίτι της επικοινωνίας. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να ασχοληθείς με γραπτά projects. Μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα δημιουργική προσπάθεια. Δες μια ταινία για θέματα που σχετίζονται με τη δημιουργικότητα. Μην φοβάσαι να πειραματιστείς και να αναλάβεις νέες προκλήσεις. Έχεις την ικανότητα να πετύχεις ό,τι θες. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι μια περίοδος αλλαγών και νέων αρχών.

Ιχθύες

Ιχθύες, κάντε κάτι διασκεδαστικό! Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό, το ηλιακό σας σπίτι των οικονομικών, και είναι πάντα ωραίο να ξοδέψετε χρήματα για κάτι χαλαρωτικό που θα σας βοηθήσει να ξεσκάσετε. Αν έχετε διαθέσιμες ημέρες άδειας στη δουλειά, σκεφτείτε να τις χρησιμοποιήσετε. Προγραμματίστε μια διασκεδαστική μονοήμερη εκδρομή με την οικογένεια ή τους φίλους σας και βγάλτε πολλές φωτογραφίες για να έχετε αξέχαστες αναμνήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ