Τα πιο εντυπωσιακά θαλάσσια τοπία της Βρετανίας σε φωτογραφίες

Η Shipwrecked Mariners’ Society ανακοίνωσε τον νικητή του 11ου ετήσιου βραβείου φωτογραφίας, το οποίο παρουσιάζει τη σχέση του Ηνωμένου Βασιλείου με τη θάλασσα. Η σουρεαλιστική εικόνα του Ίαν Γουάτκιν με ένα ψάρι ενσωματωμένο σε μια μέδουσα κέρδισε περισσότερες από 1.000 συμμετοχές.

Ένα ναυάγιο καλυμμένο με φύκια, που φωτογραφήθηκε από τον Darren Cottrell στο Dorset, κέρδισε την κατηγορία Ships and Wrecks.
Η φωτογραφία του Clive Bount με πλοία που περιμένουν την εκκίνηση στο Cowes, στο Isle of Wight, κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία People and Recreation.
Ο Ρίτσαρντ Τόμας ήταν ο νικητής στην κατηγορία Παράκτια θέα, για αυτή τη λήψη του λιμανιού Mousehole στην Κορνουάλη.
Ένα πολύχρωμο στιγμιότυπο ενός ψαρά που εργάζεται σε μια τράτα, από τον Jonathan Robinson, βραβεύτηκε στην κατηγορία Industry.
Το συνολικό έπαθλο πήγε σε αυτή την εκπληκτική λήψη ενός ψαριού – προσφυγάκι παγιδευμένου μέσα σε μια μέδουσα, που τραβήχτηκε σε μια παραλία στην Κορνουάλη από τον Ian Watkin.
Τα φωτισμένα κύματα στο ηλιοβασίλεμα, από τον Owen Humphreys, ήταν η συνολική εικόνα που πήρε έπαινο στον διαγωνισμό.
Τα θαλάσσια οχυρά που τραβήχτηκαν από τον Άλεξ Σάουθγκεϊτ απέσπασαν ιδιαίτερο έπαινο στο Coast Views.
Το βραβείο στην κατηγορία Industry κέρδισε ο Shaun Hykel, για μια νυχτερινή λήψη στο λιμάνι στο Felixstowe στο Suffolk.
Ο Daniel Brand επαινέθηκε ιδιαίτερα στην κατηγορία Πλοία και Ναυάγια για την εικόνα του ενός εγκαταλειμμένου σκάφους σε μια ξεραμένη κοίτη ποταμού.
Το Port Erin στο ηλιοβασίλεμα, από τον Chris Hunt,  στην ενότητα People and Recreation.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ