Tα ωραιότερα χτενίσματα για το ρεβεγιόν

Τα κλασικά Hollywood style χτενίσματα και τα κυματιστά γεμάτα όγκο μαλλιά είναι πάντα μια safe επιλογή για τα εορταστικά events και το ρεβεγιόν. Αποχαιρετώντας, ωστόσο, τη χρονιά αυτή, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, το ίδιο όμως κομψό και elegant με τα πιο αγαπημένα και all classic χτενίσματα όλων των εποχών.

Σχεδιαστές μόδας και hairstylists προσφέρουν, άλλωστε, μια πληθώρα επιλογών από hair inspo. Με λίγο παραπάνω χρόνο και διάθεση τα βασικά, καθημερινά χτενίσματα όπως ο κότσος, οι πλεξούδες και οι αλογοουρές μπορούν να μετατραπούν σε σούπερ statement εμφανίσεις.

Στο μεταξύ, τα λαμπερά αξεσουάρ έχουν και αυτά σημαντικότατη θέση στα εορταστικά χτενίσματα, καθώς χαρίζουν απίστευτη πολυτέλεια και κομψότητα στο συνολικό look. Μ’ ένα scroll down μπορείτε να πάρετε ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο χτένισμα, λίγο πριν το ραντεβού σας στο hair salon!

Finger waves

Τα Finger Waves επιστρέφουν δυναμικά με celebrities όπως η Zendaya να αγκαλιάζουν αυτή τη ρετρό τάση. Πρόκειται για μια viral τάση της δεκαετίας των ’20s, που πλέον είναι μια υπέροχη επιλογή και για το φετινό NYE!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAOÚL (@raoulalejandre)

Sleek γυρισμένες άκρες

Τις γυρισμένες άκρες στα χτενίσματα τις συναντάμε πρώτη φορά στα ’60s. Πλέον έχει εκσυγχρονιστεί με το να είναι πιο sleek και μίνιμαλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Florence Pugh (@florencepugh)

Κομψός chignon κότσος

Συνώνυμο του κομψού χτενίσματος είναι ο κλασικός κότσος της μπαλαρίνας που σε συνδυασμό με εντυπωσιακά σκουλαρίκια πάντα θα σας βγάζει ασπροπρόσωπη. Αν θέλετε να προσθέσετε μια μοντέρνα πινελιά, αφήστε την άκρη του να εξέχει και πιάστε την με ένα fancy αξεσουάρ.

Λαμπερά αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μαλλιών ταιριάζουν πάντα τέλεια σε κάθε στιλ μαλλιών. Μια λαμπερή στέκα με πετράδια ή και χωρίς αρκούν για να απογειώσουν ένα γιορτινό look. Συνδυάζονται ιδανικά με απλά και sleek χτενίσματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LELET NY (@leletny)

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ