Τα καλύτερα τραγούδια της Madonna σε playlist για το enikos.gr

Πρόσφατα, η Madonna που είναι ιδιαιτέρως αγαπητή και στη χώρα μας, πέρασε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας με μία βακτηριακή λοίμωξη που την έστειλε έως και την εντατική για διασωλήνωση. Έτσι οι μάνατζερ της τραγουδίστριας αποφάσισαν να αναβάλουν την επετειακή περιοδεία για τα 40 χρόνια καριέρας της, η οποία θα ξεκινούσε από το Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου και συμπεριελάμβανε 84 εμφανίσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Έπειτα από 24 ώρες η Madonna επέστρεψε στο σπίτι της και ανακοινώθηκε ότι «αισθάνεται καλύτερα». Η λοίμωξη που την χτύπησε είναι σοβαρή, γι’ αυτό και παραμένει κλινήρης στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.

Της ευχόμαστε από αυτή τη στήλη “γρήγορα περαστικά” και προκειμένου να τιμήσουμε την 40χρονη καριέρα της ετοιμάσαμε ένα playlist στο Spotify, με τίτλο “Best of Madonna” για τους αναγνώστες και τους φίλους του enikos.gr.

Περιλαμβάνει 50 από τα καλύτερα τραγούδια της Madonna. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας μεγαλύτερης από 3,5 ώρες. Καλή διασκέδαση!

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ