Τα 4 ζώδια που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους τον Μάρτιο του 2024

Ο Μάρτιος του 2024 φέρνει μια σειρά από αστρολογικές αλλαγές που θα επηρεάσουν όλα τα ζώδια. Για μερικά ζώδια όμως, αυτός ο μήνας θα σηματοδοτήσει την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή τους.

4 ζώδια που είναι τα καλύτερα σε ό,τι κάνουν

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι πιθανό να μπει σε μια σχέση που θα είναι εντελώς διαφορετική από όσες είχε στη ζωή του.  Η συνάντηση με αυτό το άτομο αλλάζει τα πάντα για εκείνον, ή τουλάχιστον έτσι νιώθει στην αρχή: Ο τρόπος που βλέπει τον εαυτό του, ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο, ακόμη και το πώς σηκώνεται από το κρεβάτι το πρωί. Αλλά την ίδια στιγμή, νιώθει σαν να γνώριζε από πριν αυτό το άτομο, σαν να είχε πάντα σχέση μαζί του με κάποιο τρόπο, έστω και από μακριά. Σαν να είχε φανταστεί τη φωνή του στο μυαλό του πριν την ακούσει τελικά δυνατά. Είναι περίεργο και ανησυχητικό, αλλά τελικά ίσως οδηγήσει σε κάτι απίστευτα αποδοτικό και σταθερό για τον Αιγόκερω μακροπρόθεσμα. Και αυτό είναι μόλις η αρχή.

Ταύρος

Ο Ταύρος ετοιμάζεται να βρει κάτι στο οποίο είναι πραγματικά καλός. Ίσως ποτέ να μην ένιωσε κάποιο κάλεσμα για ένα επάγγελμα που τον μαγνήτιζε, ίσως να μην ήταν το παιδί θαύμα και δεν είχε επιλέξει την καριέρα που θα ακολουθήσει πριν τελειώσει το σχολείο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλός σε τίποτα, καθώς έχει διακριθεί σε πολλά πεδία, αλλά ίσως δεν εστίασε ποτέ σε μία συγκεκριμένη εργασία ή προσπάθεια. Όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν.  Το κενό που ένιωθε θα γεμίσει, συναισθηματικά και πνευματικά, επιτρέποντάς του να ανακαλύψει μια νέα μορφή χαράς ως ενήλικας.

4 ζώδια που έχουν πολλά μυστικά – Τι κρύβουν

Κριός

Ήρθα η ώρα για τους Κριούς να σταματήσουν να ζητάνε συγγνώμη για πράγματα που εξ αρχής δεν φταίνε. Αποφασίζουν να βάλουν τέλος σε μία στάση υποταγής που ακολουθούσαν για χάρη της ευγένειας και θα υιοθετήσουν τη νοοτροπία ενός παίκτη-πρωταγωνιστή. Ο Κριός αντιλαμβάνεται πλέον ποια στοιχεία του παιχνιδιού απαιτούν ικανότητα και ποια εξαρτώνται από την τύχη. Έτσι έφτασε η ώρα να πάρει πίσω αυτά που του αξίζουν και θα σταματήσει να βρίσκει δικαιολογίες για όλα τα άλλα, είτε κερδίσει είτε χάσει. Δεν είναι δουλειά του να προσπαθεί να διορθώνει τα λάθη των άλλων, να αναλαμβάνει ευθύνες που δεν του αναλογούν ή να κατηγορεί τον εαυτό του για κάτι που δεν μπορεί να ελέγξει ή να προλάβει. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να προσπαθεί να είναι το δίχτυ ασφαλείας που πιάνει τα πάντα στην πτώση τους. Τα πράγματα θα πέσουν, τα πράγματα θα σπάσουν, και δεν φταίει ο Κριός. Μπορεί να απαλλαγεί από αυτή την ενοχή. Εν ολίγοις, ο Κριός θα γίνει πιο δυναμικός και θα υπερασπίζεται τον εαυτό του περισσότερο.

Ζυγός

Ο Ζυγός ξεκινάει να συμπεριφέρεται σαν τον άνθρωπο που πραγματικά θέλει να γίνει.  Φοράει τα ρούχα που θέλει, κάνει τις δραστηριότητες που επιθυμεί, σχεδιάζει όσα ονειρεύεται και τα υλοποιεί. Και τελικά, το να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις γίνεται ο νέος κανόνας, η νέα βάση, η νέα ρουτίνα του. Η ζωή που ζει γίνεται η ζωή που έχτισε για τον εαυτό του, βήμα προς βήμα.

Αυτόν τον μήνα είναι η κρίσιμη στιγμή που μετακινείται από τη θέληση στη δράση. Από το να λέει “θέλω αυτή τη δουλειά, αυτό το αυτοκίνητο, αυτό το χόμπι” ο Ζυγός αναλαμβάνει δράση για να τα αποκτήσει. Αρχίζει να βλέπει κάτι που ήταν τόσο τρομακτικό στην αρχή, επειδή ήταν εκτός της ζώνης άνεσής του, να γίνεται δεύτερη φύση του. Κάτι αυτόματο, που σχεδόν το θεωρεί δεδομένο, αλλά συνεχίζει να βλέπει τα οφέλη του.  Ο Μάρτιος είναι σημαντικός γιατί είναι η στιγμή που ο Ζυγός παίρνει τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του. Είναι η στιγμή που κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ