Τα 3 ζώδια που δεν διστάζουν να βάλουν τέλος σε μια φιλία

Ενώ οι χωρισμοί σε μια ερωτική σχέση δεν είναι ποτέ διασκεδαστικοί, το τέλος σε μια σχέση φιλίας είναι αναμφισβήτητα εκατό φορές χειρότερο. Με φίλους, είναι φυσικό να υποθέτεις ότι θα είναι στη ζωή σου για πάντα. Κι όμως, μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστεί να τραβήξετε διαφορετικούς δρόμους.

Μόλις μια φιλία διαλύεται είτε οφείλεται σε προδοσία εμπιστοσύνης, σε διαφωνία κ.λπ., τα συναισθήματα είναι τα ίδια με έναν κανονικό χωρισμό. Ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά σύμφωνα με τον αστρολόγο Babs Cheung, ορισμένα ζώδια δεν διστάζουν όταν πρόκειται να βγάλουν έναν φίλο από την ζωή τους οριστικά.

Αυτά τα μέλη του ζωδιακού κύκλου έχουν “μάτι” για να παρατηρούν πότε μια σχέση έχει κάνει τον κύκλο της. Είναι επίσης πολύ καλοί στο να βάζουν όρια στις φιλίες τους και να το επικοινωνούν όταν ξεπεραστούν.

«Δεν παρουσιάζουν όλα τα αστρολογικά ζώδια αυτή την τριπλή ιδιότητα», λέει ο Cheung στο Bustle. «Ωστόσο, είναι ο μοναδικός συνδυασμός αυτών των ιδιοτήτων που διακρίνει τα ζώδια που είναι ικανά να αναγνωρίζουν τοξικές φιλίες και, στη συνέχεια, να τις διαλύουν με χάρη».

Ξέρουν ότι είναι πολύ καλύτερο να εγκαταλείψουν φιλίες που δεν είναι πλέον σωστές, ώστε να βρουν λίγη γαλήνη και να ανοίξουν την πόρτα σε νέους φίλους που τους ταιριάζουν καλύτερα.

Τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανό να ξεκινήσουν μια διάλυση φιλίας, σύμφωνα με έναν αστρολόγο

  1. Κριός
  2. Σκορπιός
  3. Αιγόκερως

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς, δεν χρειάζονται πολλά για έναν Κριό για να βάλει τέλος σε μια φιλία. Αν και εκτιμούν μια δεμένη ομάδα, είναι επίσης γρήγοροι στην αντίδραση. «Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και κυβερνάται από τον Άρη. Είναι του ρητού «πράξε τώρα, αντιμετώπισε τις συνέπειες αργότερα», λέει ο Cheung.

Με αυτήν την ενέργεια του πλανήτη πολεμιστή, ο Κριός τείνει να παίρνει τα πράγματα προσωπικά, αλλά η καρδιά του είναι ανοιχτή. «Δεν υπάρχει μυστήριο για το πώς νιώθει ένας Κριός, οπότε αν τον θυμώσεις, θα σου το πει», λέει.

Ενώ ένας Κριός θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να σώσει μια φιλία, μπορεί επίσης να πει πότε μια κατάσταση δεν μπορεί να σωθεί. Σύμφωνα με τον Cheung, μόλις έρθει η ώρα δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ.

Σκορπιός

«Ένα άτομο με ισχυρές τοποθετήσεις Σκορπιού θα έχει έναν φυσικό ανιχνευτή της βλακείας, που το καθιστά δύσκολο για αυτούς να εμπιστεύονται τους ανθρώπους», λέει ο Cheung. Χρειάζονται πολλά για αυτό το ζώδιο του νερού για να είναι άνετο και ασφαλές σε μια σχέση, οπότε αν αισθάνονται προδομένοι, είτε θα στείλουν ένα μήνυμα χωρισμού — είτε κατευθείαν θα σας κάνουν ghosting.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον Πλούτωνα και τον Άρη, οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να αναλάβουν την ευθύνη σε δύσκολες καταστάσεις και ακόμη λιγότερο φοβούνται να περάσουν από δύσκολες μεταμορφώσεις στη ζωή. Και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά τους διευκολύνουν να εμπιστεύονται το ένστικτό τους και να αφήνουν φίλους πίσω τους όταν χρειάζεται, λέει ο Cheung.

Ένας Σκορπιός θα προτιμούσε να έχει έναν μικρό κύκλο αληθινών καλύτερων φίλων – ή ακόμα και να είναι μόνος του – παρά να περιβάλλεται από επιφανειακούς φίλους που δεν έχουν τα καλύτερά τους συμφέροντα στην καρδιά. Ενώ θα βάλουν τέλος στην φιλία με τους λάθος ανθρώπους ενώ θα κολλήσουν στους σωστούς για πάντα.

Αιγόκερως

Δεδομένου ότι ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της δομής, είναι φυσικά καλοί στο να κατανοούν τα δικά τους όρια και όρια μέσα σε μια φιλία, λέει ο Cheung. Αν κάποιος ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή ή κάνει λάθος, δεν θα μείνει για να το δει να συμβαίνει ξανά.

Ο Αιγόκερως δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει μια διάλυση φιλίας όταν μια κατάσταση δεν του ταιριάζει πλέον, και πιθανότατα θα το κάνουν με πλήρη πεποίθηση, λέει ο Cheung. Με αυτό το ζώδιο της γης, δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες. Μόλις καταλάβουν ότι ένας φίλος δεν τους ταιριάζει, θα αρχίσουν να δημιουργούν ένα κείμενο χωρισμού.

Αυτό το ζώδιο είναι επίσης εξαιρετικά φιλόδοξο, πράγμα που σημαίνει ότι τείνουν να ξεπερνούν τις φιλίες καθώς προχωρούν γρήγορα στα ορόσημα της ζωής. «Για έναν Αιγόκερω, είναι σημαντικό να έχει ανθρώπους γύρω του που μπορούν να τον εμπνεύσουν αμοιβαία», σημειώνει ο Cheung.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ