Τα 3 ζώδια που αγχώνονται για μια νέα φάση στη σχέση τους – «Φοβούνται το επόμενο βήμα»

Το να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας μπορεί να μην είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Είτε σκέφτεστε να συγκατοικήσετε, να βάλετε μια επίσημη ταμπέλα στη σχέση σας, να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδιά, είναι φυσικό να νιώθετε νευρικοί. Απλά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να εξερευνήσετε αυτά τα συναισθήματα και να αναρωτηθείτε μήπως ανησυχείτε επειδή δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς ή επειδή το άγνωστο είναι πάντα τρομακτικό, ακόμη και όταν σας φαίνεται σωστό. Ακολουθούν τα ζώδια που νιώθουν νευρικά και φοβούνται για την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στη σχέση τους.

Τα 3 ζώδια που νιώθουν ιδιαίτερη ευαισθησία με την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Τα 3 ζώδια που αγχώνονται για μια νέα φάση στη σχέση τους

  • Ταύρος
  • Κριός
  • Σκορπιός

Ταύρος

Ταύρε, πάντα θέλεις να τηρείς τη ρουτίνα σου γιατί υπάρχει άνεση στην οικειότητα. Σου αρέσει να ξέρεις τι θα σου συμβεί, ακόμα κι αν δεν είσαι εντελώς ενθουσιασμένος με αυτό που παίρνεις. Αν και η σκέψη να κάνεις το επόμενο βήμα με τον σύντροφό σου σε συναρπάζει, σε τρομάζει επίσης πάρα πολύ.

Φοβάσαι μήπως αλλάξει η δυναμική μεταξύ σας, μήπως μετανιώσεις σύντομα για την απόφασή σου. Αλλά η αγάπη έχει να κάνει με τους κινδύνους. Πρέπει να είσαι γενναίος/η και να πάρεις ένα ρίσκο για τον σύντροφό σου και για σένα, αν νιώθεις ότι βρίσκεσαι στη σωστή σχέση. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πληγωθείς ή η απόφασή σου να σου γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά αυτό είναι ένα ρίσκο που πρέπει να πάρεις αν θες μια πραγματική, αφοσιωμένη σχέση.

Τα 3 ζώδια που θα βιώσουν καλή τύχη κατά το θερινό ηλιοστάσιο

Κριός

Ποτέ δεν θα το παραδεχόσουν φωναχτά ότι φοβάσαι, γιατί θες όλοι να σε θεωρούν τολμηρό/η και ατρόμητο. Εντούτοις, ήσουν μόνος/η για τόσο καιρό που η ιδέα να κάνεις το επόμενο βήμα με αυτό το άτομο σε τρομάζει. Ξέρεις ότι μπορείς να τα βγάλεις πέρα μόνος/η. Ξέρεις ότι δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλον για να νιώθεις πλήρης. Έτσι, είναι δελεαστικό να πετάξεις όλη αυτή τη σχέση στα σκουπίδια και να προστατέψεις την καρδιά σου απομονώνοντάς την. Φυσικά, αν ξέρεις ότι αυτό το άτομο είναι κατάλληλο για σένα, δεν θα ήθελες ποτέ να το/την υποβάλεις σε τέτοιο είδος συναισθηματικού πόνου. Δεν θες να περάσεις ούτε εσύ αυτόν τον πόνο. Αν και δεν έχεις συνηθίσει να μοιράζεσαι τα πάντα με κάποιον άλλον και να σκέφτεσαι με τόση ανιδιοτέλεια, πρέπει να προκαλέσεις τον εαυτό σου να αλλάξει, αν πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν αγαπάς και εμπιστεύεσαι τον σύντροφό σου, δεν μπορείς να σταματήσεις τις αρνητικές σκέψεις από να σε κατακλύζουν. Ένα κομμάτι σου νιώθει σαν να σε ξεγελούν, σαν να ξυπνήσεις ένα πρωί και να συνειδητοποιήσεις ότι αυτό το άτομο ήταν τελικά απαίσιο για σένα. Αλλά αυτό είναι ο κυνισμός σου που μιλάει. Ίσως να είναι δύσκολο να αποδεχτείς πόσο καλά σου φέρεται ο σύντροφός σου επειδή έχεις δεχτεί πολύ κακή συμπεριφορά στο παρελθόν, όμως δεν μπορείς να κατηγορήσεις αυτό το άτομο για όσα σε έβαλαν να περάσεις οι πρώην σου. Αυτή είναι μια νέα αρχή. Δεν είναι επανάληψη του παρελθόντος. Αν πιστεύεις ότι αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο, τότε πρέπει να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να του ανοίξεις τελείως την καρδιά σου. Χωρίς μισές δουλειές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ