Τα 3 ζώδια έχουν τύχη στην αγάπη από τις 25 Απριλίου

Στις 25 Απριλίου, τρία ζώδια αρχίζουν να βλέπουν τύχη στην αγάπη τώρα που ο ανάδρομος Ερμής έχει τελειώσει. Η Πέμπτη είναι τόσο καλή που θα θέλουμε να τη φάμε με ένα κουτάλι. Έχουμε μια πλούσια μέρα μπροστά μας και τόσο μεγάλο μέρος της θα είναι αφιερωμένο στην αγάπη και τον ρομαντισμό.

Τα 3 ζώδια που είναι πιο τυχερά ερωτευμένα στις 25 Απριλίου τώρα που ο Ανάδρομος Ερμής τελείωσε

  1. Δίδυμοι
  2. Παρθένος
  3. Τοξότης

Δίδυμοι

Όταν ξυπνήσετε το πρωί της 25ης Απριλίου, θα νιώσετε αυτόματα τη μετατόπιση στο σύμπαν. Φυσικά, όλα αυτά έχουν να κάνουν με τον Ερμή που πηγαίνει στη θέση του. Αυτό που έχετε επίσης με το μέρος σας είναι η δύναμη που έρχεται μαζί με το τρίγωνο του Δία, που είναι ακριβώς η διέλευση που κάνει εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο να αισθάνεστε πολύ καλύτερα για τη ζωή και την αγάπη, γενικά.

Αυτή είναι η μέρα που η επικοινωνία επανέρχεται και αρχίζει να κάνει τα καλά της. Μπορείτε να μιλήσετε με τον σύντροφο με τέτοιο τρόπο ώστε να αισθάνεστε περισσότερο από άνετα μαζί του. Στην πραγματικότητα, νιώθετε ότι η σύνδεσή σας είναι προορισμένη να γίνει. Υπάρχει ένας δεσμός μεταξύ σας που είναι χειροπιαστός.

Ένα πράγμα που πραγματικά ξεχωρίζει είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας μπορείτε να αστειεύεστε μεταξύ σας χωρίς να γίνει πόλεμος, όπως συμβαίνει με ορισμένα άλλα ζευγάρια. Μπορείτε να πείτε ο ένας στον άλλο αστεία και να γελάσετε πραγματικά, καθώς δεν τα παίρνετε όλα τόσο προσωπικά ώστε να βρίσκετε τρόπους να μαλώνετε.

Παρθένος

Μετά από αυτό τον ανάδρομο Ερμή, νιώθετε ότι εσείς και ο ρομαντικός σύντροφός σας έχετε κάνει αρκετά για να συμβάλετε στην αιτία των παρεξηγήσεων και να το κάνετε λάθος. Είστε πλέον έτοιμοι να αφήσετε όλα αυτά να περάσουν. Με τη βοήθεια του τριγώνου του Δία, μπορείτε να επιστρέψετε στον παλιό καλό σας εαυτό.

Νιώθεις υπέροχα για τη ζωή και είσαι χαρούμενος που είσαι εδώ, ζωντανός και καλά, με το άτομο με το οποίο είσαι. Ξοδέψατε πολύ καιρό προσπαθώντας να ανακαλύψετε αυτό το άτομο και τώρα που ο Ερμής είναι άμεσος, νιώθετε λιγότερο διατεθειμένοι να κατανοήσετε τις λεπτομέρειες των πάντων και πολύ πιο ανοιχτοί στο να τα αφήσετε όλα να συμβούν. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος αποδοχής που έρχεται, και είστε εδώ για όλα, και όλα αυτά είναι θετικά και βοηθητικά.

Θα δείτε ότι τα πηγαίνετε πολύ καλά με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και δεν παίρνετε τα πράγματα στα σοβαρά όπως στο παρελθόν. Ο σύντροφός σας αρέσκεται να σας κοροϊδεύει και δεν σας πειράζει πια να σας κοροϊδεύουν, καθώς ξέρετε ότι όλα είναι διασκεδαστικά.

Τοξότης

Έχετε ήδη αρχίσει να προσαρμόζεστε στην άμεση δράση του Ερμή, και το τρίγωνο του Δία, έχει την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Οι διελεύσεις του Δία τείνουν να επηρεάζουν την αίσθηση του ανοιχτού μυαλού σας, και  μπορεί να καταλήξετε να είστε ο πρακτικός τζόκερ. Ο σύντροφός σας δεν περιμένει τίποτα λιγότερο από εσάς, καθώς ξέρει ότι είστε πολύ αστείοι και απολαμβάνουν το είδος του χιούμορ που θέλετε να μοιράζεστε.

Αυτό που θα δείτε να συμβαίνει στη σχέση σας αυτή τη στιγμή είναι ότι το γέλιο είναι πραγματικά το καλύτερο φάρμακο και αν εσείς και ο ρομαντικός σας σύντροφος έχετε περάσει κάτι «αρνητικό» πρόσφατα, θα καταλάβετε ότι μπορείτε πραγματικά να γελάσετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ