Συνταγή του Gordon Ramsay για αυγά μπένεντικτ με προσούτο πάρμα

αυγά συνταγή

Φωτογραφία: Unsplash.com

Η δεξιοτεχνία των αυγών μπένεντικτ του Gordon Ramsay, κρύβεται στην τέλεια αρμονία της πλούσιας σάλτσας Ολαντέζ, των ρευστών αυγών ποσέ και του τραγανού προσούτο πάρμα, όλα ισορροπημένα πάνω σε ζεστά αγγλικά μάφιν.

Αυτή η εκδοχή προσαρμόζει τη χαρακτηριστική μέθοδο του Gordon Ramsay, η οποία δίνει μία εκλεπτυσμένη πινελιά στο κλασικό πρωινό, αντικαθιστώντας το παραδοσιακό καναδικό μπέικον με λεπτοκομμένο προσούτο πάρμα.

Το μυστικό πίσω από την επιτυχία αυτής της συνταγής έγκειται στον έλεγχο της θερμοκρασίας της σάλτσας Ολαντέζ και στην ακριβή χρονική διάρκεια των αυγών ποσέ. Η σάλτσα πρέπει να διατηρεί μια συγκεκριμένη θερμοκρασία χωρίς να “σπάσει”, ενώ τα αυγά χρειάζονται ακριβώς 3 λεπτά σε βραστό νερό για να επιτύχουν την ιδανική σύσταση – σφιχτά ασπράδια που περιβάλλουν κρόκους χρυσούς και ρευστούς.

Συστατικά

Εκτέλεση

Συνταγή για Αυγά μπένεντικτ του Gordon Ramsay

Η εκλεπτυσμένη εκδοχή του Gordon Ramsay για τα αυγά μπένεντικτ, περιλαμβάνει το πιο τραγανό προσούτο πάρμα. Δημιουργήστε το πιάτο με την τελειότητα και το στυλ ενός έμπειρου σεφ, μετατρέποντας ένα απλό πρωινό σε ένα εντυπωσιακό γεύμα.

Συστατικά

 

Οδηγίες

Αυγά ποσέ

Φτιάξτε τη σάλτσα Ολαντέζ

Στήστε τα αυγά μπένεντικτ

Tip

Exit mobile version