Συνταγή για ποπ κορν – Πώς να τα φτιάξετε στην κουζίνα σας

ποπ κορν

Το ποπ κορν είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα σνακ σε όλο τον κόσμο, φυσικά η συνταγή είναι απλή. Είτε το απολαμβάνετε ως συνοδευτικό για μια ταινία, είτε ως γρήγορο και υγιεινό σνακ ενδιάμεσα στα γεύματα, το ποπ κορν συνδυάζει την ευκολία με τη γεύση. Αν δεν έχετε κατσαρόλα με καπάκι, μια γάστρα είναι ιδανική.

Είναι τραγανό, ελαφρύ, και γεμάτο φυτικές ίνες, κάνοντάς το μια ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Παρόλο που το βρίσκουμε έτοιμο σε σακούλες ή κουτιά, δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να το φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι, με φρέσκα υλικά και την προσωπική μας πινελιά στις γεύσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα δείτε πώς να φτιάξετε το τέλειο ποπ κορν στο τηγάνι, ανακαλύπτοντας παράλληλα μερικές δημιουργικές και γευστικές παραλλαγές για να το απολαύσετε όπως ποτέ πριν.

Πώς να φτιάξετε ποπ κορν στην κατσαρόλα

Καλύτερα μπαχαρικά για ποπ κορν

Διατροφικές πληροφορίες

Το ποπ κορν είναι ολόκληρο δημητριακό, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για σνακ.

Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους, να υποστηρίξει την υγεία του εντέρου και πολλά άλλα.

Επίσης, το ποπ κορν περιέχει πολυφαινόλες, ενώσεις που συνδέονται με την καρδιοαγγειακή υγεία και τη μείωση του κινδύνου καρκίνου.

Υλικά

Οδηγίες

Διατροφικές Πληροφορίες (ανά μερίδα):

Ποιο είναι το καλύτερο λάδι για ποπ κορν;

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε λάδι με υψηλό σημείο καπνού.

Αυτό συμβαίνει επειδή θα ζεστάνετε το λάδι πολύ πριν προσθέσετε τους κόκκους. Δεν θέλετε να κάψετε το λάδι πριν καν βάλετε τους κόκκους στο τηγάνι.
Λάδια υψηλής θερμοκρασίας περιλαμβάνουν το ηλιέλαιο, λάδι καρύδας, λάδι αραχίδας, λάδι από σταφύλι, λάδι λαχανικών, ηλιέλαιο και λάδι σαφλοράς.

Λάδια χαμηλής θερμοκρασίας, όπως το ελαιόλαδο, το λάδι καρυδιού και το λάδι αβοκάντο, είναι ιδανικά για να ψεκάσετε ή να ψεκάσετε το ποπ κορν μετά το σκάσιμο για να προσθέσετε λίγη γεύση.

Απλά μην τα χρησιμοποιείτε για το σκάσιμο των κόκκων, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρει καμένη γεύση.

Exit mobile version