Συνταγή για αχνιστά bao ban

Συνταγή για κινέζικα ψωμάκια στον φούρνο. Φωτογραφία: Pexels

Συνταγή για κινέζικα ψωμάκια στον φούρνο. Φωτογραφία: Pexels

Γεμίστε τα λαχταριστά κινέζικα ψωμάκια bao ban με BBQ χοιρινό και τουρσί λαχανικά για ένα τέλειο σνακ. Τα bao buns είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και διαδεδομένους γαστρονομικούς θησαυρούς της κινέζικης κουζίνας.

Τα μαλακά, ατμιστά ψωμάκια με τη χαρακτηριστική ελαστική υφή, αποτελούν την τέλεια βάση για να φιλοξενήσουν διάφορες γέμισης, από λαχταριστό BBQ χοιρινό μέχρι τραγανά λαχανικά και ακόμα και γλυκές γεύσεις.

Η δημοφιλία τους έχει εκτοξευθεί διεθνώς, κατακτώντας όχι μόνο τους λάτρεις της ασιατικής κουζίνας, αλλά και κάθε τύπο γευσιγνωστών. Στην πραγματικότητα, τα bao buns δεν είναι απλώς ένα φαγητό, αλλά μια απόλαυση που δημιουργεί συναισθήματα χαράς σε κάθε μπουκιά.

Είτε τα σερβίρετε σε μια γιορτή είτε ως καθημερινό σνακ, αυτά τα bao ban δεν θα σας απογοητεύσουν ποτέ.

Επιπλέον:

Υλικά για τα bao ban

Θρεπτική αξία

Μέθοδος

Βήμα 1

Βήμα 2

Βήμα 3

Βήμα 4

Βήμα 5

Βήμα 6

Βήμα 7

Συμβουλές συνταγής

Χρησιμοποιώντας το μίξερ

Η ζύμη μπορεί εύκολα να γίνει σε μίξερ με γάντζο ζύμης μέχρι το τέλος του βήματος 3.

Κατάψυξη

Exit mobile version