Συγκινητικό βίντεο: Αγοράκι σκεπάζει τον σκύλο του για να κοιμηθούν παρέα

Η ιδιοκτήτρια ενός πιτ μπουλ συγκινήθηκε όταν είδε το μικρό αγοράκι της φίλης της να κοιμάται παρέα με τον σκύλο.

Ξεκαρδιστικό βίντεο – Αυτός ο σκύλος νομίζει ότι είναι καγκουρό

Η Natalie Lueders από την Αλμπέρτα του Καναδά, λατρεύει το πιτ μπουλ της που ακούει στο όνομα Ρόξι. Η δουλειά της την οδηγεί να βρίσκεται μακριά από τον τετράποδο φίλο της για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Ευτυχώς, η φίλη της, Daniela Reinhard και η οικογένειά της αγαπούν την Ρόξι πολύ και την φιλοξενούν όταν η Natalie Lueders βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ναταλία Γερμανού: «Όνειρα γλυκά ψυχάκι μου» – Πέθανε ο σκύλος της

«Η Ρόξι περνάει αρκετό χρόνο μαζί τους», είπε η ιδιοκτήτρια του σκύλου. Ωστόσο ο μικρός Άρλο αν και αγαπάει την Ρόξι παίζει με τα παιχνίδια του και συνήθως δεν της δείχνει τόσο μεγάλη προσοχή.

Το βίντεο, όμως, που κατέγραψε η νυχτερινή κάμερα στο σπίτι Daniela Reinhard και δημοσιεύθηκε στο Tik Tok είναι άκρως συγκινητικό και δείχνει την σχέση του παιδιού με την Ρόξυ. Στο βίντεο ο μικρός φαίνεται να σκεπάζει προσεκτικά τον σκύλο και να ξαπλώνει παρέα του στο κρεβάτι για να κοιμηθούν.

Σκύλος το έριξε στο τραγούδι με την συνοδεία πιάνου – Ξεκαρδιστικό βίντεο
@natalielueders Setiously, this child! All the feels 🥰 #thischild #love #pitbull #nap #suspiciouslyquiet #dontbesuspicious #naptime #allthefeels #fyp #myheart #foryourpage @Chic Themes Cakes #puppy #puppylove #heart #iloveyou #bestdog ♬ original sound – natalielueders

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ