Σαύρα vs Δάπεδο με πλακάκια – Το βίντεο που κάνει όλους να κλαίνε από τα γέλια

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τον αγώνα μιας σαύρας η οποία προσπαθεί να συρθεί σε ένα δάπεδο με πλακάκια. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνέκριναν τις κινήσεις της σαύρας με το πώς νιώθουν οι άνθρωποι όταν ονειρεύονται ότι τρέχουν. Άλλοι σχολίασαν ότι ο εικονολήπτης θα έπρεπε να είχε προσπαθήσει να βοηθήσει το ζώο που φαίνεται πως είχε στρες.

Είναι γνωστό ότι τα ερπετά συνήθως δυσκολεύονται να περπατήσουν σε ένα επίπεδο πάτωμα, ιδίως όταν το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο ή πλακάκια. Μέχρι τώρα ο παραπάνω ισχυρισμός ακουγόταν ως θεωρία, αυτό όμως το ξεκαρδιστικό βίντεο που έγινε viral, έδωσε την ευκαιρία στους χρήστες των social media να διαπιστώσουν πως ευσταθεί.

Ο αγώνας του ερπετού να κινηθεί στο πάτωμα είναι… ατελείωτος, λόγω της λείας επιφάνειάς του. Το βίντεο κοινοποιήθηκε στο Instagram με λεζάντα: «Πώς είναι να τρέχεις στα όνειρά σου».

Στο βίντεο, μια σαύρα φαίνεται να τρέχει σε ένα δάπεδο με πλακάκια. Ωστόσο, οι προσπάθειες του ερπετού να προχωρήσει για να φτάσει στον… προορισμό του ήταν μάταιες λόγω της λείας επιφάνειας των πλακιδίων. Το ερπετό συνεχίζει να κινείται ακατάπαυστα, καθώς παλεύει να καλύψει μία πολύ μικρή απόσταση από το εσωτερικό του σπιτιού μέχρι τον κήπο.

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pubity (@pubity)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ