Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε νταλίκα στο λιμάνι

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη. Νεκρός εντοπίστηκε 51χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της πόλης κοντά στην πύλη 16. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Ουκρανό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr, οδηγός άλλου φορτηγού έπειτα από έντονη δυσοσμία στο σημείο, χτύπησε την πόρτα της νταλίκας όπου βρέθηκε ο 51χρονος και αφού δεν έλαβε καμία απάντηση, ειδοποίησε τις Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 51χρονος σε νταλίκα

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Λιμενικού και της Αστυνομίας οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα.  Η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να εκτιμούν ότι ο θάνατός του 51χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Θεσσαλονίκη: 51χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε νταλίκα

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής για μια πρώτη αυτοψία στη σορό και στο εσωτερικό του φορτηγού ενώ παράλληλα αστυνομικοί παίρνουν κατάθεση από τον οδηγό που ενημέρωσε για το τραγικό περιστατικό. Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή και η διενέργεια ιστολογικών- τοξικολογικών εξετάσεων.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ