Πρώην σταρ ερωτικών ταινιών εξομολογείται – Αυτό είναι το αγαπημένο μου είδος σκηνών

Το αγαπημένο της είδος ερωτικών σκηνών – ταινιών μοιράστηκε η γνωστή πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών ενηλίκων Lisa Ann Corpora.

Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες σε πορνογραφικούς ιστότοπους και δεν είναι άλλη από την κατηγορία “MILF”. Η Lisa Ann Corpora, άρχισε να ασχολείται με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας ενηλίκων στα 18 της χρόνια ως χορεύτρια. Όσο μεγάλωνε άρχισε να πρωταγωνιστεί σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου με αυτή τη θεματολογία και όπως λέει αγάπησε απόλυτα τον ρόλο της ΜILF.

«Ο όρος MILF εμφανίστηκε την ίδια εποχή με τις “Απελπισμένες νοικοκυρές”, όταν ήταν πολύ ερεθιστικό να βλέπεις τη γυναίκα που έμενε στο σπίτι να συνευρίσκεται με τον κηπουρό», είπε η Corpora στο news.com.au ενώ βρισκόταν στη Μελβούρνη για το Sexpo την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν φυσιολογικό. Είχε πλάκα. Ήταν χαριτωμένο. Αλλά ήταν επίσης ένας τρόπος να επιμηκύνουμε την καριέρα μας. Δεν ξέραμε αν θα υπήρχε δουλειά για εμάς μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία».

Είπε ότι το «όμορφο» με το να παίζεις μια MILF ήταν ότι οι σκηνές ήταν πολύ λιγότερο γραφικές και έντονες από ό,τι είναι οι τυπικές ερωτικές σκηνές της ψυχαγωγίας ενηλίκων. «Το MILF έχει τον έλεγχο. Νομίζω ότι πολλές γυναίκες καθώς μεγαλώνουμε στην βιομηχανία, αυτό θέλουμε», είπε.

Η Corpora, η οποία μιλάει τακτικά σε εκδηλώσεις όπως το Sexpo, απόλαυσε επίσης τα κοστούμια επειδή περιλάμβανε πιο ωραία lingerie, όπως κάλτσες και φορέματα. «Απλώς μου αρέσει το στυλ της MILF γιατί ήταν πολύ το στυλ μου», είπε.

Σύμφωνα με την έκθεση του Pornhub για την Ημέρα της Μητέρας, το MILF είναι μια δημοφιλής κατηγορία όλο το χρόνο, αλλά αυξάνεται κατά 7,8 τοις εκατό τη συγκεκριμένη ημερομηνία.Τα δεδομένα αποκάλυψαν ότι τα άτομα κάτω των 44 ετών αναζητούν αυτήν την κατηγορία λιγότερο από τα άτομα άνω των 45 ετών.

Η Corpora αποκάλυψε επίσης στο news.com.au ότι ένα πράγμα που θέλει να δει να αλλάζει είναι η έλλειψη περιεχομένου που να δείχνει τη χρήση προφυλακτικών και το ασφαλές σεξ, λέγοντας ότι και τα δύο πρέπει να είναι μέρος της συζήτησης.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο 22 πολιτείες έχουν εκπαίδευση για τη σεξουαλική ευαισθητοποίηση, το ασφαλές σεξ και την ευεξία. Υπάρχει τεράστια αύξηση στη σύφιλη και στην Αυστραλία, καθώς καταγράφηκαν 30.112 επιβεβαιωμένα κρούσματα γονόρροιας το 2023, σε σύγκριση με 20.699 το 2021.

«Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τις ιστορίες που διάβασα για κάποιον που είχε μόνο δύο ή τρεις συντρόφους και τώρα είναι 21 ετών και έχει έρπη και πρέπει να το εξηγήσει αυτό σε κάθε σύντροφο για τους υπόλοιπους της ζωής τους», είπε.

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις συνομιλίες συγκατάθεσης πριν κάνετε πραγματικά σεξ με κάποιον. Δεν “απολυμαίνει” την εμπειρία. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιείς τη φωνή σου για να επιμεληθείς την εμπειρία όπως θέλεις».

Η Corpora είπε ότι όλοι πρέπει να έχουν προστασία, και μάλιστα αστειεύτηκε ότι κάθε φορά που πηγαίνει σε ένα ταξίδι, στέλνει μια φωτογραφία με προφυλακτικά στις αποσκευές της με το hashtag “ελπίδα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ