Νάνσυ Ζαμπέτογλου-Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Την Πέμπτη ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Ποια η τραγουδίστρια έκπληξη της εκδήλωσης; Αποκλειστικό

Από το Στούντιο 4 της Ερτ στην πλατεία Συντάγματος ολοταχώς οι δυο παρουσιαστές την Πέμπτη για την φωταγώγηση του δέντρου!

Νάντια Ρηγάτου

Το τηλεοπτικό δίδυμο της Ερτ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει είναι οι παρουσιαστές που επιλέχθηκαν από το Δήμο Αθηναίων για την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου αλλά και για την υποδοχή του νέου έτους.

Τα φώτα στην κεντρική πλατεία του Αθήνας θα ανάψουν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 19:15. Οι παρουσιαστές είναι στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο event που θα σηματοδοτήσει την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων.

Η παράδοση θέλει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συντάγματος να γιορτάζεται με μουσική και τραγούδι.

Πέρσι στην εκδήλωση με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόππουλο και την Τζένη Μελιτά, τραγούδησε η Τάμτα με την Athens Big Band, ενώ τη βραδιά είχαν ανοίξει ο Πέτρος Κούρτης και η μπάντα με τους Μολυβένιους Στρατιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου εκτός από λάμψη και φως η πλατεία Συντάγματος θα πλημμυρίσει και από το ταλέντο της Πέννυς Μπαλτατζή αφού είναι η τραγουδίστρια που θα βρεθεί στη σκηνή να τραγουδήσει αμέσως μετά τη φωταγώγηση του δέντρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ