Ποιος χαρακτήρας της σειράς «You» είσαι με βάση το ζώδιό σου

«Η αγάπη είναι περίπλοκη», λέει ο Joe Goldberg, ο επιρρεπής δολοφόνος / πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Netflix «You».

Αστρολογία: Τα τρία ζώδια που πάντα παίρνουν εκδίκηση

Η σειρά, που είναι μια από τις πιο δημοφιλείς της πλατφόρμας, έχει φανατικούς τηλεθεατές που φαίνεται να μην χορταίνουν αυτή την πλοκή ή τα άλλα ξεχωριστά θέματα της σειράς όπως… η εμμονή, οι συγκαλύψεις, τα ψευδώνυμα, τα κλουβιά, η καταδικασμένη φύση του ρομαντισμού και η πολυγαμία. Ένας επικίνδυνα γοητευτικός και εμμονικός νεαρός φτάνει στα άκρα για να μπει στις ζωές των ανθρώπων που του κινούν το ενδιαφέρον.

Βασισμένο στα μυθιστορήματα «You» της Caroline Kepnes (το ζώδιο της είναι Σκορπιός, άρα δεν αποτελεί έκπληξη), η σειρά έκανε το ντεμπούτο της αρχικά το 2018 στο δίκτυο Lifetime πριν μετακομίσει στο Netflix. Την περασμένη σεζόν ο Τζο και η σύντροφός του Λαβ περιηγούνται στο δύσκολο έδαφος του να είναι νέοι γονείς και να εξασκούνται… στους αγαπημένους φόνους και την συγκάλυψή τους.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν της σειράς You

Προς τιμήν της επιστροφής του “You” στο Netflix με νέα επεισόδια στις 10 Φεβρουαρίου, σας φέρνουμε μια λίστα με τους χαρακτήρες, νεκρούς και ζωντανούς, ως ζώδια.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Τυχερή και χαρισματική, η Ellie Alzev, την οποία υποδύεται η σταρ της σειράς «Wednesday», Jenna Ortega, είναι Κριός. Εξωστρεφής και χωρίς φόβο να πει την αλήθεια ή να ξεκινήσει από την αρχή έπειτα από ριζική απώλεια, η Alvez είναι πιστή στη φωτιά του ζωδίου της.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Στην πιο ξεκάθαρη πρόταση όλων των εποχών για έναν Ταύρο, ο Cary Conrad λέει στον Joe, «Δεν χρειάζεται να περιορίζουμε τις φυσικές μας παρορμήσεις». Κανονικά για έναν Ταύρο αυτό περιλαμβάνει την παρόρμηση να εντρυφήσει και να ελέγξει. Ο αυτοαποκαλούμενος «Δάσκαλος της Αυτοβελτιστοποίησης», Cary έχει μια κομψή αισθητική και εκπέμπει δονήσεις αρχηγού… λατρείας των βιταμινών και διαφόρων συμπληρωμάτων. Οι Ταύροι είναι σεξουαλικοί και συνεπείς σε όσα λένε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Μόνο ένας διανοητικά επιδέξιος, προικισμένος στην συνομιλία Δίδυμος θα μπορούσε να κάνει έναν ψυχοπαθή να τον εμπιστευτεί και να τον σταματήσει από το σχέδιο εκτέλεσης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Will Bettelheim, τον οποίο υποδύεται ο Robin Lord Taylor. Ο Δίδυμος είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δυαδικότητα και την παροιμιώδη γκρίζα περιοχή. Ο Will ζει στα όρια της τρέλας και της λογικής και βγάζει τα προς το ζην βοηθώντας τους ανθρώπους να γίνουν… άλλοι. Προσθέστε σε αυτό ότι τα ζώδια του αέρα μοιράζονται μια φυσική σχέση μεταξύ τους και ο Δίδυμος Γουίλ είναι το πιο κοντινό πράγμα που έχει ο πρωταγωνιστής και Υδροχόος Joe με έναν αληθινό φίλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η Love Quinn, την οποία υποδύεται η Victoria Pedretti, είναι ένας δολοφονικός Καρκίνος

Ενώ ο Forty και η Love Quinn, την οποία υποδύεται η Victoria Pendretti είναι δίδυμοι, η Love εμφανίζει μερικά χαρακτηριστικά παραμυθιού… του Καρκίνου. Κυριότερα μεταξύ αυτών είναι οι καλλιτεχνικές τάσεις, οι συνεξαρτώμενες τάσεις, οι ικανότητες φροντίδας, οι τρομερές ανασφάλειες, τα άγρια ​​μητρικά ένστικτα και η ακλόνητη έλξη για βαθιά διαλυμένους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

A ride or die με έμφαση στο die, η Peach Salinger, την οποία υποδύεται η Shay Mitchell είναι Λέων. Αυτό το σταθερό ζώδιο της φωτιάς συνδέεται με τα δικαιώματα και τη δημιουργικότητα και στη σειρά η Peach σχετίζεται με τον πρίγκιπα της θλιβερής λογοτεχνίας, JD Salinger. Δεσποτική, εξαιρετικά γενναιόδωρη και άψογα ντυμένη, η Peach αποδεικνύει ότι ανήκει στο λιοντάρι της υπερηφάνειας διοργανώνοντας ένα ετήσιο πάρτι για να αποσπάσει την προσοχή της από τον διαρκή, άλυτο πόνο του διαζυγίου των γονιών της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Όπως ο μέσος Παρθένος, η Delilah Alves, την οποία υποδύεται η Carmela Zumbado, έχει έντονες ερευνητικές δεξιότητες και βαθιά επιθυμία να κατανοήσει τους μηχανισμούς της ζωής και τα κίνητρα των άλλων. Ιδιαίτερα παρατηρητικός, προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, επικοινωνιακός και πρακτικός (εκτός από την τάση της να το παραγκωνίζει στη σφαίρα του ρομαντισμού) η Delilah είναι πιστή στο ευμετάβλητο ζώδιο του ήλιου που κυβερνάται από τον Ερμή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Το να είναι αρεστός είναι το νόμισμα για αυτό το κορυφαίο ζώδιο του αέρα και η Sherry Conrad, την οποία υποδύεται η Shalia Grant, είναι μια influencer στα social media και ηγέτης μιας αξιοζήλευτης, πλούσιας κλίκας μαμάδων. Οι Ζυγοί όπως η Sherry είναι έμπειροι στην προσαρμογή και μπορούν να γίνουν όποιος θέλουν για όποιον τους χρειάζεται και να συνδυάζουν άψογα όλες τις κοινωνικές καταστάσεις. Προσθέστε σε αυτό ότι ο Ζυγός κυβερνά τον έβδομο οίκο των συνεργασιών και ο γάμος της  αποδεικνύεται μια από τις πιο εκπληκτικές, δίκαιες και ροκ σταθερές σχέσεις που έχει δει ποτέ η τηλεόραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Η Candace Stone, την οποία υποδύεται η Ambyr Childrers, είναι σκέτος Σκορπιός. Αυτό το ζώδιο κυβερνά τον όγδοο οίκο του σεξ, του θανάτου και της μεταμόρφωσης. Η Candace επέστρεψε από τους νεκρούς έχοντας βγει από έναν ρηχό τάφο. Επιδιώκει να εκδικηθεί και δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει το σεξ ως όπλο στον δρόμο της. Η Candace παραδέχεται, «Ξέρεις τι λένε; Ποτέ δεν ξέρεις αν παλεύεις ή φεύγεις μέχρι να αναγκαστείς να το μάθεις. Αποδεικνύεται, παλεύω». Η στρατηγική επιβίωσης κάθε Σκορπιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η σειρά δίνει στη Guinevere Beck, την οποία υποδύεται η Elizabeth Lail, την ημερομηνία γέννησης 3 Δεκεμβρίου, καθιστώντας την πιστοποιημένη Τοξότη. Το ζώδιο ταιριάζει στην ξανθιά σε αυτή την περίπτωση καθώς συνδέεται με ανώτερα ιδανικά, προηγμένη εκπαίδευση και αυτοβελτίωση μέσω φυσικής αισιοδοξίας. Από την πλευρά της, η Guinevere είναι συγγραφέας, μελετητής και θεραπευτής. Εμφανίζει τα σημάδια της τάσης για φτηνές συγκινήσεις και συμπεριφορά υψηλού κινδύνου στην επιλογή των συντρόφων της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Επιχειρηματική και κουμπωμένη ενώ δεν κρατάει όλα τα… καρπούζια μαζί, η Marienne Bellamy, την οποία υποδύεται η Tati Gabrielle, είναι ένας Αιγόκερως με κεφαλαίο Α. Οι Αιγόκεροι είναι καχύποπτοι με τους άλλους, προσπαθούν πάντα να βελτιώσουν τον εαυτό τους και έχουν συνήθως λιγότερο ειδυλλιακά παιδικά χρόνια. Η ιστορία και η συνήθεια συνωμοτούν για να τα κάνουν ένα από τα πιο ανθεκτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έτσι και η Marienne μένει ζωντανή στο τέλος της 3ης σεζόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ, τον οποίο υποδύεται με τρομερή φυσικότητα ο Πεν Μπάντγκλεϊ, που έγινε γνωστός από το «Gossip Girl», είναι εξαιρετικός στη λογοτεχνία και στην άβολη οπτική επαφή και ασυνήθιστα ικανός στο να φοράει μάσκες και να υιοθετεί ψευδώνυμα. Ταλαντωμένος ανάμεσα σε όλη την εμμονή και την κοινωνιοπαθητική απόσπαση, ο Τζο αντιπροσωπεύει μερικές από τις πιο σκοτεινές εκφράσεις του αρχέτυπου του Υδροχόου.

Οι Υδροχόοι γενικά ενδιαφέρονται να προωθήσουν τον ορισμό τους για το μεγαλύτερο καλό. Όπως λέει ο πρωταγωνιστής μας, «Στο τέλος της ημέρας, οι άνθρωποι πραγματικά σε απογοητεύουν, έτσι δεν είναι;»

ΙΧΘΥΣ (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ο Forty Quinn, τον οποίο υποδύεται ο Τζέιμς Σκάλλυ είναι ο καθαρός Ιχθύς . Ευγενικός, ευαίσθητος, με προδιάθεση να δραπετεύσει μέσω παράνομων ουσιών, πιστός, εύθραυστος όπως τα αυγά Faberge και αρκετά υποβλητικός ώστε να μπερδέψει την κακοποίηση με την αγάπη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ