Όταν η Liza Minnelli τραγούδησε μαζί με την μητέρα της Judy Garland

Ήταν Νοέμβριος του 1964 όταν πάνω στην σκηνή του θεάτρου Palladium στο Λονδίνο, γράφεται ιστορία: Συναντιόνται δύο μεγάλες ντίβες της μουσικής και της μεγάλης οθόνης, μάνα και κόρη και τραγουδούν μαζί. Η Liza Minnelli μαζί με την μητέρα της Judy Garland.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Βλέποντας και ακούγοντας και τις δύο μαζί να τραγουδούν, ο θεατής εντυπωσιάζεται με το πως το DNA του ταλέντου και του ταπεραμέντου πέρασε από την μία γενιά στην επόμενη.

Παρακάτω θα δείτε το χαρακτηριστικό ιστορικό στιγμιότυπο, όπου η Liza Minnelli καλεί την μαμά της και η Judy Garland εμφανίζεται στη σκηνή τραγουδώντας της σε παράφραση το “Hello Dolly”, με τα λόγια: “Γειά σου Liza, είναι τόσο όμορφο να σε βλέπω εδώ όπου ανήκεις”.

Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε ένας διπλός μεγάλος δίσκος από τις κοινές εμφανίσεις της Judy Garland με την Liza Minnelli, με τίτλο “Live at the London Palladium” και την συνοδεία της υπέροχης ορχήστρας του Harry Robinson.

Παρακάτω θα βρείτε ένα σχετικό playlist στο Spotify, που ετοιμάσαμε για τους φίλους της καλής μουσικής και του enikos.gr

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram: mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ