Οπτική ψευδαίσθηση: Μόνο 3 στους 10 μπορούν να εντοπίσουν το κρυμμένο φίδι μέσα σε 19 δευτερόλεπτα

Η οπτική ψευδαίσθηση της ημέρας σας καλεί να βρείτε το φίδι σε μια πολύχρωμη εικόνα με παπαγάλους. Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε μια ζωγραφιά σε σκηνικό ζούγκλας, όπου πάνω σε κλαδιά βρίσκονται πουλιά. Αυτό που βλέπουμε επίσης είναι κλήματα διαφορετικού μήκους που έχουν καλύψει τα φύλλα.

Πρέπει να βρείτε ένα κρυμμένο φίδι και έχετε 19 δευτερόλεπτα για να ολοκληρώσετε την… πρόκληση.

οπτική ψευδαίσθηση

Κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα και προσπαθήστε να εντοπίσετε τη θέση του κρυμμένου φιδιού. Το φίδι που είναι ειδικός στο καμουφλάζ μπορεί να πάρει τη μορφή αμπέλου για να μην εντοπιστεί (πρώτο tip).

Τα άτομα που έχουν καλές δεξιότητες παρατήρησης θα μπορούν να εντοπίσουν το φίδι αμέσως σε χρόνο μηδέν, ενώ για τους υπολοίπους θα χρειαστεί λίγος χρόνος.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις δοκιμάζουν τα επίπεδα των δεξιοτήτων αντίληψης και παρατήρησης.

Δεν τα καταφέρατε; Ιδού η απάντηση

οπτική ψευδαίσθηση
Η λύση της οπτικής ψευδαίσθησης

Όσα πρέπει να ξέρετε για την οπτική ψευδαίσθηση

Υπάρχουν τρεις τύποι οπτικών ψευδαισθήσεων, οι κυριολεκτικές, οι φυσιολογικές και οι γνωστικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι εξαιρετικές στο να ξεγελούν τον εγκέφαλό σας. Εκτός από τον παράγοντα ψυχαγωγία, οι οπτικές ψευδαισθήσεις αποτελούν σπουδαίους πόρους για επιστημονική έρευνα. Οι επιστήμονες χρησιμοποιούν οπτικές ψευδαισθήσεις για να κατανοήσουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν γίνει δημοφιλείς την τελευταία δεκαετία περίπου, και λόγω της διείσδυσης του Διαδικτύου σε ευρύτερα κοινά, η δημοτικότητα των οπτικών ψευδαισθήσεων έχει αυξηθεί σημαντικά.

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι επίσης εξαιρετικές για τη βελτίωση των δεξιοτήτων παρατήρησής σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ