Οι υποψήφιοι για να ενταχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame

Ανακοινώθηκαν και εφέτος οι νέες υποψηφιότητες σπουδαίων τραγουδιστών και συγκροτημάτων, που έχουν επιλέγει να είναι υποψήφιοι να ενταχθούν μέσα στο 2023 στο περίφημο Rock and Roll Hall of Fame.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το Rock and Roll Hall of Fame καθιερώθηκε το 1983 στο Cleveland του Ohio, σαν ένα είδος μουσείου που τιμά τους δημοφιλέστερους, πιό δημιουργικούς και πιό επιδραστικούς καλλιτέχνες, παραγωγούς και συγκροτήματα, στην ευρύτερη έννοια του rock and roll.

Υποψήφιοι για να ενταχθούν το 2023 είναι: οι A Tribe Called Quest, η Kate Bush, η Sheryl Crow, η Missy Elliott, οι Iron Maiden, συνδυαστικά οι Joy Division/New Order, η Cyndi Lauper, ο George Michael, ο Willie Nelson, οι Rage Against the Machine, οι Soundgarden, οι Spinners, οι White Stripes και ο Warren Zevon.

Οι φίλοι της μουσικής από ολόκληρο τον κόσμο, μπορούν να ψηφίζουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέχρι τις 28 Απριλίου, στην εξής διεύθυνση: https://vote.rockhall.com/en/

Η σχετική τελετή πρόκειται να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο σε ημερομηνία και χώρο που θα ανακοινωθούν.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ